SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Basketbol Sezona İddialı Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2016-09-10 03:44:32
Malatya Basketbol Sezona İddialı Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya basketbolunun köklü kulüplerinden Malatya Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Malatya Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen her ligde yer alan Malatya Basketbol, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Malatya ve Elazığ’da kamp çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılar, hem antrenman yapıyor hem de hazırlık müsabakaları oynuyor.

Malatya Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Bayram Acar, sezon hazırlıklarının bütün yaş gruplarında yoğun tempoda sürdüğünü belirtti.

Acar, Genç Erkek Basketbol takımının Elazığ’da kamp çalışması yaparak, hazırlık müsabakaları oynadığını ifade etti.

Yaklaşık iki aydır yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü kaydeden Acar, “Yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Değişik yaş gruplarındaki takımlarımızla yaklaşık iki aydır yeni sezona hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımız oldukça iyi geçiyor. Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.

“ELAZIĞ’DA HAZIRLIK MÜSABAKALARI OYNUYORUZ”

Acar, Elazığ’daki basketbol takımlarıyla iyi bir dostluklarının olduğunu kaydederek, “Gerek biz Elazığ’a gidiyoruz gerekse de Elazığ’daki kulüpler Malatya’ya geliyor. Bu anlamda hem iyi bir dostluk ortamı oluşuyor hem de sporcularımız yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

Hazırlık müsabakalarının kendileri adına büyük önem taşıdığına değinen Acar, şunları söyledi:

“Yeni sezon hazırlıkları kapsamında birkaç kez Elazığ’a giderek, oradaki kulüplerle hazırlık müsabakaları oynadık. Takımımız adına da iyi bir değişim oldu. Sporcularımız farklı kulüplerin sporcularıyla karşı karşıya geldi. Hem iyi bir arkadaşlık ortamı yakaladılar hem de farklı yerler gördüler. Kulüp olarak biz bu durumu çok önemsiyoruz. Sezon öncesi Elazığ’da çok güzel bir hazırlık müsabakası oynadık. Gökçen Hoca'ya, Fatih Hoca'ya ve Esandal Hoca'ya sporcularına çok teşekkür ederim.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

malatyabasketbol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız