SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Başta Geliyor'

A- A+ PAYLAŞ

Denizbank "Anadolu'yu Ziyaretler" kapsamında Malatya'da toplantı düzenledi.

Anemon Otel Safir Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Ulvi Saran, CHP Malatya Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ve Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Denizbank yetkilileri ve çalışanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, toplantıda yaptığı konuşmada, Anadolu'da birçok şehri hızla geliştiğini kaydederek, "Bu gelişen illerin başında Malatya geliyor. Artık çok hızlı yol alan ülkenin vatandaşlarıyız. Ve bölgenin güçlü ülkesinin vatandaşlarıyız. Bu tabii ki bize çok büyük bir gurur veriyor" dedi.

Denizbank hakkında da bilgiler veren Ateş, "Ülkemizin kalkınmakta olması göz önüne alındığında enerji alt yapı yatırımlarında çok aktifiz. Bunun yanı sıra nüfusumuzun 3'te 1'inin yaşadığı, istihdamın 4'te 1'inin yer aldığı tarım kesimine de, özel sektör bankaları arasında en büyük önemi verip, hem örgütlenmesini hem de bu konuda ürünlerini çok ayrıntıyla tasarlayıp, halkımızın hizmetine sunmuş; bu çerçevede yurt içinde hizmet veren 500 adet şubemizle önemli bölümünde tarım kredileri veriyoruz.
Çiftçimizin birazda tefecinin elinde kaldığı ortamlarda onlara vade farksız, uzun vadeli alt yapıları kurduk" diye konuştu.

Ünlü şovmen Beyaz ise, "Benim Uçağıma yetişmem gerekiyor. Bu yüzden erken ayrılacağım. Benim uçağım derken, sade bana ait uçak kalkmıyor. Başkalarının gittiği uçakla bende gideceğim. Giderken hoşça kalın demedin olmasın diye bir iki bir şey söylemek istedim. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı Başekonomist Dr. Saruhan Özel'in "Dünya ve Türkiye Ekonomisi nereye gidiyor?" adlı sunumunun ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız