SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Bebek Ölüm Hızında 38. Sırada

0
Güncellendi - 2018-06-08 04:55:15
Malatya Bebek Ölüm Hızında  38. Sırada
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü' tarafından yapılan açıklamada, 2017 yılı ölüm istatistikleri üzerinde analizleri açıklandı. 2017 yılında Türkiye'de bebek ölüm hızı binde 9,2 olarak gerçekleşti. Türkiye'de bebek ölüm hızı ise geçen yıla binde 9,9 göre azaldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Malatya'da bebek ölüm hızı 2017 yılında binde 9,2 ile Türkiye ortalaması ile aynı düzeyde gerçekleşmiş olup, geçen yıla göre binde 10,8 azalmıştır. 2017 yılı bebek ölüm hızlarına göre Malatya 81 il içerisinde 38. sırada yer almakta olup ilk sırada binde 17,2 ile Kilis, son sırada binde 4,6 ile Çankırı yer almaktadır."

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız