SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediye 1. Ligde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Erkek Voleybol takımı Ankara'daki finallerde ikinci oldu ve Türkiye 1. Ligine yükselme başarısını elde etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, voleybol takımının büyük bir başarı kazandığını belirterek, kutladı.

Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda; 4 takım arasında yapılan 1. Lige Yükselme Final grubunda mücadele eden Malatya Belediyespor, 3. maçında Bursa BESK takımını 3-0 mağlup etti ve puanını 5'e çıkardı. Günün ikinci maçında Kastamonu Belediyespor, İzmir Havagücü takımını 3-1'le geçip 9 puanla şampiyonluğunu ilan ederken, bu skor puanını 5 yapan Malatya Belediye'yi ikinci sıraya taşıdı. İlk iki takım, Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligine yükseldiği için Malatya Belediye takımı, büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Malatya Belediyespor'a kupası, yönetici, teknik yönetici ve sporculara da "gümüş" madalyaları, Voleybol Federasyonu yönetim kurulu üyesi, TCDD Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Şinasi Kazancıoğlu tarafından verildi. Malatya Belediye, finale kaldığı için 2 bin 500 YTL, 1. lige yükseldiği için de 7 bin 500 YTL para ödülü almaya hak kazandı.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Atilla Kantarcı da, Ankara'da izlediği final maçlarının sonuçlanması, Belediye takımının 1. Lige yükselmesinin ardından yaptığı açıklamada, bir yıllık bir oluşumla ulaşılan sonucun büyük bir başarı olduğunu bildirdi ve emeği geçenleri kutladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın da, Malatya Belediyespor voleybol takımının gösterdiği bu başarının bütün Malatya’yı fazlasıyla sevindirdiğini belirterek, “1. Lige çıkmak için Malatya Belediyesi olarak büyük fedakarlıklar gösterdik. Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız 1.Lig’e çıkmak için azim ve kararlılık içerisinde mücadele etti. Sonuçta çok güzel başarılara imza attı. Malatya ve Malatyalılara şampiyonluk sevincini yaşatan başta Belediyespor’umuzun Erkek Voleybol Takımının sporcularını, teknik heyetini ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Malatya ve Malatyalılara hayırlı olsun ” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız