SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediye 2. Ligde

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon 3. lige yükselen, bu yıl da Türkiye 3. Futbol Ligi 1. grupta mücadele eden Malatya Belediyespor, Şırnakspor'la İnönü Stadı'nda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı ve ligin bitimine iki hafta kala 2. lige yükselmeyi garantiledi. Şırnakspor 20. dakikada Yaşar'ın golüyle 1-0 öne geçerken, Malatya Belediye 75. dakikada Kazım'la beraberlik golünü buldu.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Numan Polat, Çağdaş Çallıoğlu, Ömer Aslantekin , 4.Hakem Atakan Aksu

MALATYA BELEDİYESPOR: Atilla, Yunus Emre, Resul, Murat, Cuma (Dk.77 Engin ), Gökhan, Tuncay, Murat, Kazım, Ahmet Filiz, Kürşad ( Dk. 58 Yalçın )

ŞIRNAKSPOR : Serkan, Erkan, Soner, Ahmet, Şerafettin Mehmet, Murat ( Dk., 90 + 2 Erdem), Maşallah, Ramazan, Mehmet ( Dk. 82 Uğur ) Yaşar

GOLLER : Dk. 20 Yaşar (Şırnakspor), Dk. 75 Kazım (Malatya Belediyespor)

SARI KART: Atilla ( Malatya Belediyespor)

9. Dakikada Şırnakspor’dan Yaşar’ın vuruşunda top kaleci Atilla’da kaldı.

14. dakikada Soner, Malatya Belediyespor ceza sahasına girdi çaprazdan kale içine gönderdiği topa Yaşar’dan önce Atilla hakim olarak önemli bir tehlikeyi önledi.

17.dakikada Malatya Belediyespor atağında Cuma’dan çaprazdan vuruşunda kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.

20.dakikada konuk takımın golü geldi. Bu dakikada gelişen Şırnakspor atağında topla ceza sahasında buluşan Yaşar çaprazdan dokunarak topu fileler gönderdi 0-1

23.dakikada Malatya Belediyespor ‘da kazanılan serbest atışı Resul kullandı. Bu futbolcunun direk kaleye gönderdiği top üst direkten geri döndü, defans uzaklaştırdı.

24. dakikada Malatya Belediyespor’un bir atağında da top bir kez daha direğe takıldı. Bu kez Kazım ceza sahasında buluştuğu topa sert vurdu top yan direkten geri döndü, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

35.dakikada bu kez konuk takımın atağında top direkten döndü. Gelişen Şırnakspor atağında Yaşar’ın kale içerisine gönderdiği topu iyi takip eden Ramazan kafayla dokundu, top üst direkten döndü.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı gösterdi. İlk yarı Şırnakspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

62.dakikada Tuncay’ın ortasında Yunus Emre’nin kafayla vuruşunda top Şırnakspor kalecisi Serkan’da kaldı.

65.dakikada Şırnakspor atağında Yalçın’ın sert şutunda Atilla tehlikeyi kornerle önledi. Atışı kullanan Yalçın’ın ceza sahasına gönderdiği topa bu kez Cuma dokundu, kaleci bir kez daha tehlikeyi kornerle önledi.

75.dakikada ev sahibi takımın beraberlik golü geldi. Sağdan kazanılan serbest atışı ev sahibi takım Yunus Emre ile kullandı. Ceza sahasına gönderilen topu iyi takip eden Kazım kafayla topu filelere gönderdi 1-1

84.dakikada Malatya Belediye gole çok yaklaştı. Gelişen bir atakta topla ceza sahasında buluşan Yalçın’ın vuruşu direkten döndü.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti. Bu dakikalarda da başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Malatya Belediyespor matematiksel olarak 2. Lige yükselmeyi garantiledi. Maçın bitim düdüğüyle birlikte Malatya Belediyespor’un futbolcu ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız