SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediye Finalde

A- A+ PAYLAŞ

2. Lige yükselme play-off grubunda Malatya Belediyespor, yarı final maçını Yimpaş Yozgatspor ile oynadı ve 1-0 kazanarak finale kaldı. Muğla Atatürk Stadı'ndaki maçı, 200 dolayında Malatyalı taraftarın yanı sıra, umre dönüşü Muğla'ya giden Belediye Başkanı Ahmet Çakır da izledi. Maçı Manisa bölgesinden Çağatay Şahan yönetti. İlk turda Malatya Belediyespor normal ve uzatma süreleri 1-1 biten maçta Menemen Belediyespor'a penaltılarda 8-7 üstünlük sağlamış ve 9-8'lik skorla yarı finale çıkarken, Yimpaş Yozgatspor da Torbalıspor'u uzatma dakikalarında 1-0 mağlup edip yarı final hakkını elde etmişti. Yarı final maçını da kazanan Malatya Belediyespor; 22 Mayıs'taki finali, yarı finalde Kırıkhanspor'u 2-1 yenen Ankara Keçiörengücü ile oynayacak.

Maçtan notlar..

STAD: Muğla Atatürk

HAKEMLER: Çağatay Şahan, Şeref Basmacı, Mehmet Kağan Bingöl, 4. hakem Tolga Kadaz,

MALATYA BELEDİYESPOR: Taylan, Mehmet Ali, Vedat, Yusuf Yağmur (Volkan dk. 82), Celal, Ergun (Azmi dk. 86), Engin, Yusuf Çelik (Samet dk. 90), Alp Eren, Adem, Ömer

YİMPAŞ YOZGATSPOR: Güray, Serhat (Hanifi dk. 71), Serdal(Bedrettin dk. 80), Barış, Alkan (Ömer dk. 66), Aytaç, Fatih, İrfan, Emrah, Abdullah, Ersen

GOL: Yusuf Yağmur (dk. 72)
KIRMIZI KART: Ersen (dk. 65) (Yimpaş Yozgatspor)
SARI KARTLAR: Adem (Malatya Belediyespor), Ersen (Yimpaş Yozgatspor)

İlk yarıda Malatya Belediyespor, Ergun ve Engin ile iki önemli gol fırsatından yararlanamadı.

65. dakikada Yimpaş Yozgatspor'dan Ersen üst üste iki sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı, takımını 10 kişi bıraktı.

72. dakikada Malatya Belediyespor, Yusuf Yağmur'un golüyle 1-0 öne geçti.

85. dakikada Ergün'ün ters kafa vuruşu Malatya Belediye kalesine girmek üzere iken Taylan son anda müdahale edip mutlak bir golü önledi.

89. dakikada Malatya Belediye atağında Yusuf'un şutunu kaleci kornere çeldi. Atıştan sonuç yok.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Uzatma dakikalarında skor değişmedi ve rakibini 1-0 mağlup eden Malatya Belediyespor, finale kaldı.

FİNAL 22 MAYIS'TA..
Malatya Belediyespor, 2. Lige yükselme ekstra play-off finalini 22 Mayıs Cumartesi günü Muğla'nın Fethiye ilçesinde diğer finalist Keçiörengücü ile oynayacak. Malatya Belediyespor bu karşılaşmayı kazandığı takdirde 2. lige yükselecek.

HABER: Fatih AVCI (TV Malatya- Muğla)
FOTOĞRAFLAR: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız