SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediye Grup Birincisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Büyükler Ligi B grubunda şampiyon olarak 3. Lige Terfi maçlarına katılma hakkını elde eden ve Elazığ'daki 1. Kademe grubunda mücadele eden Malatya Belediyespor, finalde karşılaştığı Van Polisgücü'nü 2-1 mağlup ederek grup birincisi oldu ve 2. kademe maçlarına katılma hakkını kazandı.

Malatya Belediyespor ile Van Polisgücü arasındaki final maçı Pazar günü saat 13.00'de Elazığ Atatürk Stadı'nda oynandı. Karşılaşmanın 5. dakikasında Van Polisgücü İbrahim'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Malatya Belediyespor, 59. dakikada Murat'la beraberliği sağladı ve 88. dakikada Serkan'la 2-1 öne geçti. Maç bu skorla tamamlandı ve Malatya Belediyespor, 2. kademe maçlarını oynama hakkını elde etti. 2. kademe maçlarının oynanacağı tarih ve yer daha sonra belli olacak.

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Büyükler Ligi A grubunda şampiyon olan Demirspor da, 3. Lige Terfi 1. kademe Gaziantep Grubu'nda mücadele etmiş ve ilk maçında yenilerek elenmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız