SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediye İyi Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 3. Lige Yükselme 1.Kademe Kahramanmaraş Grubu’nda mücadele eden Malatya Belediyespor ilk maçında rakibi İskenderun Asaşspor’u 5-0 yendi.

Kahramanmaraş Grubu’nda 6 takım yer alırken bu takımlar 3’er den 2 ayrı gruba ayrıldı. Çekilen kura sonucu B Grubu’nda Malatya Belediyespor , Diyarbakır Köyhizmetleri Ayspor ile İskenderun Asaşspor takımları yer aldı.
Gruplarda ilk karşılaşmalar Çarşamba günü oynanırken B Grubu’nda ilk günü Diyarbakır Köyhizmetleri Ayspor takımı bay olarak geçirdi.

Malatya Belediyespor ile İskenderun Asaşspor arasındaki karşılaşmayı Malatya temsilcisi Cuma (2), Kazım, Volkan ve Burak’ın golleriyle 5-0 yendi.

Bu galibiyetle grup şampiyonasına iyi başlayan Malatya Belediyespor takımı, ikinci maçını Cuma günü saat 15.30’da Diyarbakır Köyhizmetleri Ayspor takımı ile oynayacak. Malatya Belediyespor takımı rakibini yenmesi durumunda, pazar günü A Grubu’nun birincisi ile 2. Kademeye yükselme mücadelesi verecek.

B Grubu’nda Perşembe günü Diyarbakır Köyhizmetleri Ayspor takımı İskenderun Asaşspor takımı ile karşılaşacak.

Öte yandan, 3. Lige Yükselme 1. kademedeki diğer temsilcimiz Battalgazi Belediyespor takımı ise 9-13 Mayıs 2007 tarihleri arasında Elazığ Grup Merkezinde Muş, Bitlis, Tunceli, Ağrı, Van ve Kahramanmaraş illerinin şampiyon takımları ile mücadele edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız