SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediyeler Birliği Toplandı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki 54 belediyeden 49'unun üyesi olduğu Malatya Belediyeler Birliği'nin toplantısı yapıldı. Başkan vekilleri, katipler ve encümen belirlendi..

Malatya Belediyeler Birliği'nin 27 Temmuz'da yapılması gerekiyorken çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen toplantısı 29 Temmuz Cuma günü saat 14.00’de Belediye meclis salonunda Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkanlığını Malatya Belediye Başkanı Akın'ın yaptığı birliğin 1 yıllık faaliyet raporunun okunup kabul edilmesinden sonra, 2004 yılı kesin hesabı da görüşülerek kabul edildi. Toplantıda,birliğin bütçesinin bin 798 YTL ( 1 milyar 798 milyon lira) olduğu dile getirilip, oy birliği ile bütçe onaylandı. Birliğin bütçesinin bir belediye başkanının maaşı kadar dahi olmaması üzerine Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye başkanlarına aidatlarını yatırmaları uyarısında bulundu.

Malatya'nın 13 ilçesinden sadece Yazıhan belediye başkanı ile belde belediye başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Malatya Belediye başkanı Cemal Akın, 2-3 Ağustos günü düzenlenecek olan belediyecilik seminerine gerekli katılımın sağlanmasını istedi.

Toplantıda, daha sonra Malatya Belediyeler Birliği meclis başkan vekilleri, meclis kâtipleri ve encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Yapılan seçimler neticesinde Malatya Belediyeler Birliği Birinci Meclis Başkanvekilliğine Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, ikinci Başkanvekilliğine ise Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşal seçildi.

Belediyeler Birliği meclis katipliklerine ise Muhittin Tuhan, Ömer Yağcı, Veysel Katırcı ve Vahit Mutlu seçilirken, Birlik Encümen üyeliklerine ise İrfan Karataş, Abdulvahap Şerefhanlı, Mustafa Karaman ve Hanifi Bayram seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız