SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediyeler Birliği Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Başkanlığını Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yaptığı Malatya Belediyeler Birliği toplantısında, birliğin encümen üyeleri belirlendi. Akın, amcasının eşinin vefatı nedeniyle geç katıldığı toplantının sonundaki konuşmasında, belediyelerin tümünün yararlanacağı bir iş makinesi alınmasının da planlandığını söyledi.

Birliğin toplantısına ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı 13 Nisan Cuma günü Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Malatya Belediye Başkanı ve Belediyeler Birliği Başkanı H. Cemal Akın’ın taziyesi nedeniyle gecikmeli olarak katıldığı toplantıya, Dilek Belediye Başkanı Muzaffer Güven Başkanlık etti.

Yapılan toplantıda, 2006 yılı faaliyet raporu ile 2006 yılı kesin hesabı görüşülerek kabul edilirken, daha sonra Birlik Encümen Üyelikleri seçimi yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda; Orduzu Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş, Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ile
Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram Encümen üyeliklerine seçildiler.

Malatya Belediye Başkanı ve Belediyeler Birliği Başkanı H. Cemal Akın, toplantı sonunda, Belediye Başkanları ile Birliğin faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunarak, Birliğin imkanları elverdiği takdirde ileride tüm birlik üyesi belediyelerin ihtiyaç duydukları zaman kullanabilecekleri bir iş makinesi almayı planladıklarını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız