SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediyeler Birliği'nde Seçim

A- A+ PAYLAŞ

Başkanlığını Cemal Akın'ın yaptığı Malatya Belediyeler Birliği'nin Meclisi Nisan Ayı ilk Toplantısı’nı 17 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Malatya Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’da Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapılan toplantıda, Belediyeler Birliği 2005 yılı faaliyet raporu ile Kesin Hesabın görüşülüp kabul edildikten sonra Meclis Başkanvekilliği, Meclis Katipliği ve Encümen Üyeliği seçimlerine geçildi.

Yapılan seçimler sonucunda, Meclis Başkan Vekilliklerine;
1. Başkanvekilliğine Mehmet Kavuk (Yeşilyurt), 2. Başkanvekilliğine İbrahim Koşar (Akçadağ),

Meclis Katipliklerine; Veysel Katırcı (Yakınca), Vahit Mutlu (Hekimhan), Muhittin Tuhan (Gökçe), Ömer Yağcı (Topsöğüt),

Encümen Üyeliklerine; Mustafa Karaman (Orduzu), Abdulvahap Şerefhanlı (Hanımınçiftliği), Hanifi Bayram (Doğanşehir), İrfan Karataş (Yaygın) seçildiler.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra Malatya Belediye Başkanı Akın Meclisin almış olduğu kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak “Belediyeler Birliği son çıkan yasalar ile güçlenmektedir. Belediyelerin Birliğe ödemekle yükümlü oldukları aidatlar İller Bankası tarafından kesilerek Birliğe gönderilecek. Özellikle bütün Belediyelerimizin müşterek olarak ihtiyaç duyduğu hizmetleri önümüzdeki günler içerisinde üreteceği kanaatindeyim. Tekrar alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız