SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediye'nin 3. Lig Umudu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor Futbol takımı 3. Lige yükselmek için Hatay grubunda mücadele edecek. 1-3 Haziran'daki grup maçlarında birinci olan ekip 3. Lige yükselecek.

Malatya Belediyespor'un Hatay grubundaki mücadelesi ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"K.Maraş’ta yapılan 3. Lige terfi 1’ci Kademe, maçlarını gol yemeden şampiyon olarak tamamlayan Malatya Belediyespor futbol takımı 1 – 3 Haziran tarihleri arasında Hatay’da yapılacak 3. Lige terfi 2’ci kademe maçları hazırlıklarını tamamladı. Malatya Belediyespor futbol takımı Hatay’a giderek, Hamamat Otel’de kampa girdi.

Malatya Belediyespor Futbol Takımının 1-3 Haziran tarihleri arasında Hatay’da yapılacak 3. Lige terfi 2’ci kademe maçları ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya’nın sosyal gelişimi ve tanıtımı noktasında spor’un çok büyük bir öneminin olduğunu vurgulayarak, amaçlarının bir branş kulübü yerine, Malatya gençliğine hizmet eden bir spor kulübü olduğunu belirterek, “Bu anlayıştan yola çıkarak, Malatya’da bir ilki başardık. Malatya Belediyespor Erkek Voleybol Takımını Türkiye 1’ci Voleybol Ligine çıkarmayı başardık. Bunun yanında kick boks, ata sporumuz güreş başta olmak üzere bir çok branşta faaliyetlerimiz sürüyor” dedi.

Malatya Belediyespor futbol takımının 3. Lige çıkacağına inandığını da belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya Belediyespor’un Hatay’da kazanacağı zaferin bütün Malatya’yı mutlu edeceğini de söyledi.

3. Lige adım adım yaklaşan Malatya Belediyespor futbol takımı Hatay’da yapılacak maçları beklemeye başladı. Malatya Belediyespor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Tek hedeflerinin Malatya Belediyespor’u 3. Lige çıkartmak olduğunu belirten teknik heyet ve futbolcular, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de ifade ederek, “Grupta çok iyi takımlar var. Rehavete kapılmadan bu gruptan şampiyon olarak Malatya’ya döneceğiz” dediler.

Malatya Belediyespor’un da bulunduğu Hatay grubunda şu takımlar yer alıyor:

Elazığ Belediyespor
K.Maraş Feruşspor
Diyarbakır Bağlar Vuralspor"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız