SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Belediye'ye Görkemli Karşılama

A- A+ PAYLAŞ

30 Mart – 1 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Erkekler Voleybol 1. Lige yükselme finallerinde büyük bir başarı göstererek ilk iki takım arasına giren ve 1. Lige yükselen Malatya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı için Belediye önünde karşılama ve ödül töreni düzenlendi.

Ankara'dan karayoluyla Malatya'ya hareket eden Malatya Belediye Voleybol takımı kafilesi, konvoy eşliğinde Belediye binası önüne geldi. Mehter Takımı'nın konseri eşliğinde burada bir karşılama daha yapılırken, belediye binası önündeki törene belediye başkanı Cemal Akın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve vatandaşlar ile sporcuların yakınları katıldılar. Kafilede yeralan yönetici ve sporcuların yanı sıra belediye başkanının boyunlarına çiçek bağı asıldı.

Karşılama töreninde ilk olarak Belediyespor Kulüp Başkan Vekili ve aynı zamanda Kafile Başkanı olan Atilla Kantarcı bir konuşma yaptı. Bu günün Malatya’nın spor tarihine altın harflerle yazılacak çok önemli bir gün olduğunu söyleyen Kantarcı, birçok takımın uzun yıllar mücadele ederek yakalayamadığı başarıyı Belediyespor Voleybol takımının bir yıl içerisinde kazanarak, bütün spor otoritelerinin, Voleybol Federasyonunun takdir ve beğenisini kazandıklarını söyledi.

Kendilerine bu onuru yaşattıkları için sporcu ve teknik heyete teşekkür eden Kantarcı, “Voleybol takımımızın 1. ligde mücadele etmesinin, ekonomik, sosyal ve reklam açısından ilimize çok büyük getirileri olacağı kanaatindeyim” dedi.

Belediye Başkanı Akın’ın kendilerine her türlü desteği verdiğini ve her zaman yanlarında olduğunu belirten Atilla Kantarcı, bu destek ve yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Akın’a teşekkürlerini dile getirirken, kazandıkları kupayı da Belediye Başkanı Akın’a hediye ettiğini söyledi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Akın ise, takımda görev yapan sporcu, teknik heyet ve yöneticileri "kahraman" diye nitelerken, büyük bir iş başardıklarını ve bu yüzden bütün Malatyalılar adına herkesin alınlarından öperek başarılarını kutladığını söyledi.

Malatya Belediyespor Kulübünün adeta bir spor okulu olduğunu kaydeden Başkan Akın, Belediyespor’un değişik branşlarda bünyesinde 500 sporcu barındırdığını söyledi.

Diğer alanlarda olduğu gibi spor dallarında da başarılara alışkın olan Malatya’nın Malatyaspor’un küme düşmesiyle, 1. Lig arenasında boynu bükük kaldığını belirten Başkan Akın, “Ancak spor arenasındaki bu boynu büküklüğümüz Belediyespor Erkek Voleybol Takımının 1. Lige yükselmesiyle sevince dönüşmüştür.

Göreve geldiğimiz tarihten beri, diğer yatırım ve hizmetlerde olduğu gibi, Belediyespor Kulübünde de hep iyi şeyler yapmak ve başarılı olmak istedik. Ve geçtiğimiz yıl voleybolda 1. Lige çıkmak için hedef koyduk.

Değerli sporcularımız başta olmak üzere, gerek teknik heyet, gerek yöneticilerimiz ve gerekse de diğer ekibimiz canla başla, bu işe inanarak çalıştılar ve işte gördüğünüz gibi sonunda Malatya spor tarihinde, bir destan yazarak 1. Lige çıkmışlardır.

Ben Malatya Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı olarak bugün çok onurluyum ve gururluyum. Başta sporcu kardeşlerimiz olmak üzere, Takım Antrenörü Habil Demiralp, Genel Kaptanımız Sezai Gültek, Kulüp Başkan Vekilimiz Atilla Kantarcı, yöneticilerimiz Alaaddin Acun, Osman Bayram ve tüm emeği geçen herkese, ayrıca basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Belediyespor olarak artık Voleybol’un zirvesinde mücadele edeceklerini ve bunun da Malatya’ya önemli katkıları olacağını söyleyen Başkan Akın, “İlimizin voleybolda çıtası yükselecektir. Sosyal, kültürel ve spor yaşamımıza, ekonomimize önemli katkılar katacaktır.

Televizyonlarda karşılaşmalarını zevkle ve heyecanla, hatta gıpta ile izlediğimiz ülkemizin güzide takımları arasına giren Belediye Voleybol Takımımız sayesinde Türkiye’nin en iyi voleybolcuları ilimize gelecekler ve onları burada seyredebileceğiz.

Türkiye 1. Liginde yer alan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlar artık Malatya Belediyespor Takımımızın rakipleri olacaklar.

Ben, Belediyemiz Voleybol Takımımızın bu başarısının Süper Lige çıkmak için büyük macadele veren Malatyasporumuz’a da şans getirmesini diliyor, takımımızın 1. Lige çıkmasında emeği geçen bütün sporcu, teknik heyet ve yöneticilerimizi tekrar kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Konuşmalardan sonra Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sporcularına günün anısına birer adet Cumhuriyet Altını taktı.

Belediyenin açıklamasında da, başarı dolayısıyla birçok vatandaşın törenden sonra başkan Akın'ı kutladıkları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız