SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Birincisi Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:50
Malatya Birincisi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Merkezine dört yıldır üye olan ve Gençlik Merkezinin Resim kursuna katılan ve Abdulkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinin açmış olduğu Resim sınavını Malatya birincisi olarak kazandı.

İlayda Yıldız, Malatya Gençlik Merkezinin ücretsiz olarak açmış olduğu Resim kursuna yaklaşık dört yıldır gelerek yeteneğini her geçen gün geliştirip, açılan yetenek sınavında Malatya birincisi olarak kazanması dolayısı ile Malatya Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Ahmet Özelçi ve  Babası Murat Yıldız ile birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret ederek  teşekkürlerini illetiler.

İlayda’nın babası Murat Yıldız, ‘’İlayda’nın resim yeteneğinin yıllar içerisinde bu kadar ileri bir seviyeye gelmesinden dolayı öğretmenine , idarecilere ve İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı’ya canı gönülden teşekkür ediyorum. Kızım İlayda’nın Abdulkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinin açmış olduğu Resim sınavında Malatya birincisi olarak sınavı kazanması beni oldukça mutlu etti. Kızımın bu yeteneği ve bu başarıyı kazanmasında Gençlik Merkezinin etkisi çok fazladır. Bizler Anne Baba olarak evlatlarımızı Gençlik Merkezine gönderirken gerçekten içimiz çok rahat çünkü güvenilir, yetişkin eğitmenler ile ücretsiz olan Devletimizin biz aile büyüklerine evlatlarımızı gönül rahatlığıyla gönderebileceğimiz Gençlik Merkezi var ve bu merkezlerde bir çok kurslar var . Kızımın yıllar içerisinde Gençlik Merkezinin yapmış olduğu bir çok sosyal faaliyete katılarak sosyalleşerek, kendini bir çok konularda da geliştirdi. Ücretsiz olarak yıllardır kızıma bu eğitimi verdiği için bizlere her şeyin para olmadığını hatırlatan başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya  ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum’’ dedi.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, "İlayda kızımızın almış olduğu bu başarı biz idarecileri oldukça mutlu etti. Çünkü çevremizde bu tip kurslara inanılmaz para harcayarak evlatlarını gönderen anne babalar var. Devletimizin tüm imkanlarını kullanarak bu kursları ücretsiz olarak Gençlik Merkezi bünyesinde vermekteyiz. Resim kursunda da 4 yıl boyunca almış olduğu eğitim sayesinde Lise sınavında derece yaparak Abdulkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesine Malatya birincisi olarak girmesi sadece spor da değil Gençlik Merkezi faaliyetlerinde ne kadar başarılı olduğumuzu gösteriyor.  Tüm anne babalar Gençlik Merkezimizin açmış olduğu kurslara, gezilere, etkinliklere evlatlarını gönül rahatlığıyla gönderebilirler. Umarım İlayda kızımız Üniversite sınavında da başarılı bir Resim öğretmeni olarak görürüz. Bende şahsım ve kurumum adına evlatlarını bizlere teslim eden anne ve babalara bu evlatlarımızın yetişmesinde büyük katkısı olan eğitmenlerimize, Gençlik Merkezi Yöneticilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız