SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Birincisi Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:51:06
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi, bu yıl üniversiteye 96 öğrenci yerleştirmenin gururunu yaşıyor. 
 
TOKİ’de eğitim veren Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi, üniversiteye yerleştirmede üstün başarı gösterdi. Okul mezunlarının pek çoğu Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleşme başarısı gösterdi.
 
Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hüseyin Kara, geçen yıl ilk mezunları verdiklerini belirterek "2011’de devlet okulları içerisinde üniversiteye yerleştirme oranında Malatya birincisi olduk. Bu yıl da toplam 96 öğrencimiz Türkiye’nin en saygın üniversitelerinde okumaya hak kazandı. 96 öğrencimizden 4’ü Tıp Fakültesi, 17’si Hukuk Fakültesi, 22’si Mühendislik Fakültesi, 1’i Diş Hekimliği,1’i Eczacılık, 33’ü Eğitim Fakültesine yerleştirildi.18 öğrencimiz de farklı bölümler de eğitim görme hakkı kazandı. Bu başarıda emeği geçen başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere öğrenci velilerimizi kutluyorum. Mezun verdiğimiz 2.yılımızda Malatya’da başarının yeni adresi olduğumuza artık kimsenin şüphesi yoktur. Bu başarı önümüzdeki yıllarda artarak devam edecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız