SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Bize Büyük Gurur Yaşattı"

0
Güncellendi - 2019-06-18 02:31:38
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Malatya'nın hem Kupa Voley'de hem de milli maçta üzerine düşeni yaptığını ifade ederek, "8 Haziran'da Malatya tarihinde ilk kez A Milli Takım düzeyinde bir Avrupa maçı oynandı. Hemşerilerimiz salonu doldurarak, milli takımımıza büyük bir destek verdi. İnşallah bundan sonra bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Malatya'da voleybolda Kupa Voley'in ardından A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu’ndaki dördüncü maçında Slovakya’yı konuk etti.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu’ndaki dördüncü maçında Slovakya ile Malatya Merkez Spor Salonu’nda karşılaştı. Bu karşılaşmayı A Milli Takımımız 3-0 kazandı. Bu önemli galibiyetle birlikte Malatya tarihinde ilk kez A Milli Takım düzeyinde bir karşılaşmaya ev sahipliği yapmış oldu.

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın 2019 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu’ndaki dördüncü maçında Slovakya'yı Malatya'da konuk etmesinde büyük pay sahibi olan Voleybol Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan, büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.

Alpaslan, Malatya'nın üst üste önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını kaydederek, "Öncelikle Axa Kupa Voley ve sonrasında ilimizde oynanan milli maçta bizleri yalnız bırakmayarak mahcubiyet yaşatmayan Malatya'mıza sonsuz şükranlarımı iletmek isterim. Bu turnuvaları talep ederken bizi ilk günden beri yalnız bırakmayan Malatya basınının hakkı da asla ödenemez. Gecesini  gündüzüne katan yılmadan yorulmadan bir an bile üşenmeden yola çıktığım yoldaşlık ettiğim yol arkadaşlarım MVHGD Başkanı Furkan Salduz yönetim kurulu üyesi Özgür Öz ve değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Üst üste önemli organizasyonlara imza atmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Malatya'mız ilk defa A Milli Takım düzeyinde bir maça ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı. Bundan sonrada bu tür büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Malatyalıların Voleybol A Milli Takımı'na büyük bir destek verdiğini dile getiren Alpaslan, "Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve değerli çalışanları emek ve özveriyi göstererek aynı ölçüde harika bir ev sahipliği yaptılar. Yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ve değerli özel kalem müdürü Mehmet Türkoğlu, bu müsabakaların ilimiz için önemini ehemmiyetini farkında olarak sonsuz destek ve yardımlarını esirgemediler. Bu güzelliklerin yaşanmasının en büyük mimarları olmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.  Ve en büyük Malatyalı Malatya aşığı değerli başkanım Mehmet Akif Üstündağ girdiğimiz yükün farkında olarak ilimize ve bizlere inanıp bu etkinlikleri ilimize vererek gerek maddi gerekse manevi olarak Malatya'mıza çok şey kattı. Bizde, başkanımızı mahcup etmemenin haklı gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız