SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Bizim Destan Şehrimiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:28
'Malatya Bizim Destan Şehrimiz'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Malatya mitinginde konuştu.

Partisinin seçim otobüsüyle meydana gelen Başbakanın konuşmasından önce Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AKP Grup Başkan Vekilleri Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AKP'nin Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, 6. sıra adayı Ufuk Önalan, eski milletvekilleri İhsan Koca, Fuat Ölmeztoprak ve Cemal Akın sahnede vatandaşlara takdim edildi.

Milletvekili Çalık'ın selamla konuşmasının ardından Başbakan saat 16.55'de kürsüye gelerek, "Merhaba destan şehrin güzel insanları. Malatya her zaman dik durdu, biz de Malatyalılarla beraber dik duracağız. Malatya her zaman bizi muhteşem bir coşkuyla karşıladı. 7 Haziran'dan önce hava muhalefeti nedeniyle Tunceli'den gelişimiz gecikince bizi bu meydanda 4 saat bekledi Malatyalılar. Bizi yanıltmadınız, yanıltmayacaksınız inşallah. İşte meydan, işte Başbakan. İşte Başbakan, işte Malatya. Her zamanki gibi yine muhteşemsin Malatya. Hep aşkla, sevgiyle geldik Malatya'ya, hep muhabbetle karşılandık. Allah Malatya'yı Malatyalıları aziz eylesin. Allahına kurban Malatya. Malatya davamızın, gönlümüzün şehridir. Emanete sahip çıkacak mısınız Malatyalılar. Yigit Malatyalılar, sandığı da dolduracak mısınız? Malatya hep yanımızda oldu. Biz de elimize boş gelmedik.Malatya'ya gelinir de, gönlü dolu Malatyalılara eli boş gelinir mi? Malatya bizim destan şehrimiz. Malatya her zaman akla karayı ayırmış, ak yoldan ayrılmamıştır. Malatya yüzde 75'e var mısın? Malatya inşallah 6'da 6 yapacak."dedi.

Davutoğlu, 70 dakika konuştu ve konuşmasını 18.05'te bitirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız