SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Bizim İçin Çok Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan, ülküdeki yoksulluk ve işsizlikten dolayı herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bligehan, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İl Başkanı Hüseyin Baştürk, CHP Malatya milletvekili adayları Veli Ağbaba, Ali Dağdelen, Dila Boztepe, Güzide Yıldırım ile partililer basın mensupları ile Sümerpark'ta bulunan Atlas Kafe'deki kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Malatya milletvekili adayı Veli Ağbaba, seçim çalışmalarına gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan ve CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'na teşekkür etti. Ağbaba, "CHP Genel Başkanımız yarın Malatya'ya geliyor. Biz ve CHP il Başkanımız Valiliğin aldığı karara saygı göstererek, mitingimizi Belediye'nin arkasında yapacağız. Bu kararın tüm siyasi partiler için aynı olmasını istiyoruz. Eğer farklı bir şey olursa yüksek sesle tepkimizi dile getireceğiz. Genel başkanımızın katılacağı miting için tüm Malatyalıları yarın saat 14.00'de Belediye binası arkasındaki mitinge davet ediyorum" dedi.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, "Arkadaşlarıma destek olmak için geldim. Genel başkanımız geliyor. Seçim sürecinde bir iki kez daha geleceğim. İstanbul'da da yoğun bir şekilde çalışacağım. Yoksa arkadaşlarımın her an yanında olmak isterim. İstanbul'daki Malatyalılara çok teşekkür ediyorum. Malatya'dan İstanbul'a çok yoğun bir telefon trafiğe yaşanıyor. Herkes tanığı herkesi tanıyor. Biz miting yeri için idarenin kararına saygılıyız. İdarenin herkese eşit şekilde davranacağını bekliyoruz. Cumhuriyetimiz parti devleti şekline giremez. AKP'den aday adayı olan bürokratların tekrar aynı görevlerini dönmeleri etik değildir. Yasal olarak aday adayı olabilirler, yasal olarak tekrar göreve gelebilirler. Ancak aynı yerde aynı göreve dönmeleri etik olarak doğru değildir" ifadelerini kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan ise, "İnönü ailesini temsil etmem nedeniyle dünyada bile nerede görürseler görsünler, Malatya'yı hatırlıyorlar. Onun için Malatya bizim için çok önemli. Öncelikle Malatya'da 7 katlı binanın çökmesi nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Allah'tan bir can kaybı yok. Tabii, 21, yüzyılda, dünyanın 17. büyük ekonomisinde bu gibi olayların olması üzücü. Sadece bu olaylar değil, ben dün kendi bölgemdeki gecekondular da yaptığım ziyaretlerden sonra Malatya'ya geldim. Çok samimi söylüyorum, bence bunun için muhalefete ve iktidara ait olmak yeterli değil, önemli değil. Ama bir utanç. Hepimizin bu yoksullukta, işsizlikten, gördüğümüz sefaletten sorumluluk duyarak düşünmesi gerekiyor. Bizim gördüğümüz manzarayı iktidar mensupları gördükleri zaman nasıl cevap veriyorlar. Çünkü ben gördüğüm sefalete, işsizliğe, aile dramlarına bir yanıt veremiyorum" ifadelerini kaydetti.

YARDIMSEVENLER'E ZİYARET..
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülsüm Bilgehan, Malatya milletvekili adayı Veli Ağbaba, Güzide Gök Yıldırım ve diğer milletvekili adaylarıyla birlikte Yardımsevenler Derneği'ni ziyaret edip dernek başkanı Emine Taşçı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen CHP Malatya milletvekili adayı Dila Boztepe, "Genç milletvekili bayan aday olarak, gençlerin ve bayanların sorunlarının çözümü için çalışacağım. Gençlerin burs alamama sorunlarının farkındayız. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" diyerek, sivil toplum kuruluşlarına önem verdiklerini dile getirdi.

YEMEKTE..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan, Malatya milletvekili adayları ve CHP Kadın Kolları üyeleriyle yemekte biraraya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan, CHP Kadın Kolları ile İsmet Paşa Parkı’ndaki bir restoranda öğle yemeğinde biraraya geldi. CHP’li kadınlarla sohbet eden Bilgehan, yemekten sonra milletvekili adayları Veli Ağbaba, Dila Boztepe, Güzide Yıldırım ve kadın kolları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız