SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Bizim Yanımızda Olsun'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:31:42
'Malatya Bizim Yanımızda Olsun'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Yeni Malatyaspor'u bu sezon PTT 1. Lig'e çıkaracağız" dedi. 

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Mustafa Uğur, ikinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hiç kimsenin endişe etmemesini söyleyen tecrübeli teknik adam Uğur, “Allah’ın izniyle ve inancımız gereği futbolcumuza, taraftarımıza, yönetimimize ve basınımıza güveniyoruz. Biz hep birlikte Yeni Malatyaspor’u bu sezon bir üst lige çıkartacağız. İnancımız bunu gösteriyor ve bunu söylüyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz bir çalışma temposuyla çalıştılar. Yeni Malatyaspor’u bir üst lige çıkartmak için elimizden geliyorsa yapacağız. Tek istediğimiz; bu zor ve sıkıntılı bir yol. Her şartta Malatya bizim yanımızda olsun. Biz inanıyoruz ki bu takım kısa süre içerisinde daha önceki mücadele ettiği liglere dönecektir. Onun için biz gayretlerimizi başlattık. Çok ağır bir hazırlık dönemi geçirdik. Burada fedakarlık yapan oyuncularımızın ve yöneticilerimizin çabası bizleri mutlu etti” dedi.

"TARAFTARLARIMIZA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ YAŞATMAK İSTİYORUZ"

Uğur, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydederek, "İçeride oynayacağımız ligin müsabakası olan Ofspor maçında bütün taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz. Çünkü bu tür müsabakalarda destek çok önemlidir. Birinci maçtan bu desteği alıp son müsabakaya kadar desteği yanımızda istiyoruz. Biz onlara bu sevinci yaşatacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Kampın son günlerinde takıma yeni katılan oyuncuların fizik olarak hazır olmadıklarını dile getiren Uğur, “Yeni katılan oyuncularımızı son oynadığımız İnegölspor maçında görmek istedik. Onlara bu maçta şans verdik. Ama bir gerçek var ki şart ne olursa olsun oyuncularımız çok arzulu ve istekli. Antrenmansız olmalarına rağmen sahaya çıkıp kendilerini göstermek istediler. Biz de diğer oyuncularımızdan olduğu gibi ne kadar faydalanmak istiyorsak, onlardan da o kadar faydalanacağız. Fakat yeni gelen oyuncuların tam anlamıyla hazır olmaları 4-5 haftalık süreci alacaktır. İnanıyoruz ki 90 dakikalık sürede değil de kısmen faydalanıp geçiş süreci bu şekilde atlatacağız” şeklinde konuştu.

'Transfer yapılacak mı' sorusunu cevaplayan Uğur, “Transfer süreci devam ettiği sürece transfer bitmez. Takıma gelen oyuncularda olabilir, giden oyuncularda olabilir. Bunu zaman bize gösterecek. Kafamızda planladığımız bazı şeylerde var. İnşallah bunlar netleştiğinde duyuracağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız