SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya BJK'nin Parlak'a Sürprizi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya BJK (Beşiktaşlılar) Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu ve bir grup yönetici, bu kulübün kongre üyesi olan hemşehrimiz İstanbul Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak'ı makamında ziyaret ederek, dernek logosu ve kulüp amblemini içeren bir tabloyu armağan etti.

BJK TV tarafından da görüntülenen ziyaret sırasında konuşan dernek başkanı Fendoğlu, Prof.Dr. Parlak'ın kulübün kongre üyeliğinin yanı sıra Malatya BJK Derneği onur üyesi olduğunu, kendisiyle gurur duyduklarını belirtti.

Beşiktaş Kulübü'nden Osman Parlar'ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında konuşan Prof.Dr. Parlak, Malatyalı olmaktan gurur duyduğunu ve bunu her platformda dile getirdiğini, Malatya BJK Derneği'nin gerek Beşiktaş ve gerekse Malatyaspor'a katkılarının bulunduğunu belirterek, teşekkür etti.

Prof.Dr. Parlak ve Fendoğlu, 2 saat süren ziyaret sırasında, Malatyaspor'un her Malatyalı'nın gönlünde ayrı bir yerinin bulunduğunu, her Malatyalı'nın aynı zamanda Malatyasporlu olduğunu da belirttiler.

FOTOĞRAF: Malatya BJK Derneği Başkanı Fendoğlu, tabloyu Prof.Dr. Parlak'a verirken görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız