SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Bölgenin Birincisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:52:36
Malatya Bölgenin Birincisi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) Nisan ayı ihracat verilerini paylaştı. Malatya’da Nisan ayında 28.2 milyon dolar,  bu yılın ilk dört ayında ise 129.6 milyon dolar tutarında ihracat yapıldığı bildirildi. Malatya 2014 yılının ilk 4 ayına göre bölgedeki iller sıralamasında 1. sırada yer aldı.

BÖLGE İLLERİ DAĞILIMI

Türkiye ihracatçılar Meclisi verilerine göre, bu yılın Nisan ayında bölgeden 108.2 milyon dolarlık ihracat kaydedildi. Bu dönemde Hakkari’den 37.5, Malatya’dan 28.2, Elazığ’dan 19.3, Iğdır’dan 8.3, Ağrı’dan 7, Erzurum’dan 3.2, Van’dan 2.4 milyon dolar; Erzincan’dan 319, Ardahan’dan 79, Muş’tan ise 76 bin dolarlık ihracat yapıldı.

BÖLGE BİRİNCİSİ

Doğu Anadolu Bölgesinden yılın Ocak-Nisan ayları aralığında 420 milyon 567 bin dolar tutarında ihracat gerçekleştirildi, Erzurum dört aylık bazda bölge sıralamasında 6’ıncılıkta yer aldı. 4 ayda Malatya’dan 129.6, Hakkari’den 103.4, Elazığ’dan 94.3, Iğdır’dan 33.2, Ağrı’dan 28.1, Erzurum’dan 14.1, Van’dan 7, Bingöl’den 3.7, Erzincan’dan 2.5, Muş’tan 2.4 milyonluk ihracat yapıldığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız