SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Boyanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:39:56
Malatya Boyanıyor
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi “Daha Temiz Bir Malatya Projesi” kapsamında Polisan işbirliğiyle düzenlenen ‘Dış Cephe Boyama Kampanyası’nın startı, Melekbaba Mahallesi Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz İlköğretim Okulu’nda verildi. 
 
Melekbaba Mahallesi Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz İlköğretim Okulu’nda düzenlenen boyama kampanyası açılış programına Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanısıra Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı daire müdürleri, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler ile Melekbaba Mahallesi sakinleri katıldı. 
 
Boyama Kampanyası nedeniyle düzenlenen  programda konuşan Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz İlköğretim Okulu Müdürü Sezai Dönmez, Malatya Belediyesi ve Polisan İşbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında ilk fırçanın kendi okullarına vurulmasından dolayı Başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. 
 
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Belediyesi tarafından Daha Temiz Bir Malatya Projesi ile kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere bütün binaların boyanmasıyla birlikte Malatya’nın çok daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. 
 
Bulut, “Malatya, Belediye tarafından sürdürülen çalışmalar sayesinde her geçen gün daha modern, Avrupai bir görünüme bürünüyor. Bu okulumuzun da gerçekten boyanmaya ihtiyacı vardı. Belediyemiz bizden önce davranarak bunu gerçekleştirdi. Daha önceden de Belediyemiz tarafından bu okulumuza satranç sahası yapılmış idi. 
 
Belediyemizin bu ve diğer çalışmaları inşallah artarak, başarıyla devam edecektir. Bu nedenle başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ise yaptığı konuşmada, soyadı her ne kadar Bitlis ise de doğma büyüme Malatyalı olduklarını belirterek, “Polisan olarak ülke genelinde değişik illerde bu tür kampanyalara katıldık. Ama Malatya’yı bu kampanya dışında bırakmamız mümkün değildi. Bu nedenle Malatya Belediyesi tarafından başlatılan projeye katıldık” dedi. 
 
Bitlis, boyamanın sadece binayı güzelleştirmek için yapılmadığını aynı zamanda binaların boya ile korunduğunu belirterek, “Polisan olarak kampanya kapsamında binalarını boyatmak isteyen vatandaşlara, geçen yılkı liste fiyatımız üzerinden % 50 indirim ve 8 taksit imkanı sunuyoruz. 
 
Bu kampanyanın düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi olarak son yıllarda alt yapı yatırımları başta olmak üzere fiziki ve sosyal amaçlı birçok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, “pırıl pırıl binalar, temiz sokaklar, temiz caddeler, tertemiz bir mahalle, tertemiz çevre ve tertemiz bir Malatya, ancak vatandaşlarımızın destekleriyle olacaktır. Güzel bir kampanya başlatıyoruz. Binalarını boyamak isteyenlerin hem belediye hem de Polisan’ın desteğiyle iskelelerini karşılıyoruz. En zor iş, cephe boyamalarında biliyorsunuz iskele kurma işi, iskele temin etme işi. Biz belediye olarak bunu üstlendik.
 
Sağolsunlar, görüşmelerimiz neticesinde en büyük indirimi Polisan yaptı. Bundan dolayı ben Necmettin Beye ayrıca teşekkür ediyorum. Bunda, Malatyalı olmasının da mutlaka etkisi var. Malatya’ya hiç olmazsa bizim de katkımız olsun dedi. Büyük bir indirim sağladılar. Bu da Malatyalılar için, hemşehrilerimiz için büyük bir avantaj oldu. Bizler de buna iskele desteği vererek, Malatya’mızın bütün caddelerini, sokaklarını pırıl pırıl yapacağız. Cepheleriyle, görüntüleriyle tertemiz sokaklar oluşacak” dedi. 
 
Malatya’nın her geçen daha temiz bir şehir olduğunu belirten Başkan Çakır, “Daha temiz bir çevrede yaşıyoruz. Cadde düzenlemeleri, kavşak düzenlemeleri, yol düzenlemeleri; ağaçlandırma, çimlendirme çalışmaları; yeşil alanların oluşturulması, parkların yapımı ama en önemlisi  tabi ki bunların kirletilmemesidir. Bir şehri temizlemekle, temizlik mümkün değil. Önemli olan o şehrin kirletilmemesidir. Bu yapılan çalışmaların hepsi de mutlaka çevrenin kirletilmemesi adına hemşehrilerimizin daha duyarlı olmasına vesile oluyor. Bu kampanyamızı; bütün mahallelerimizi, bütün cadde ve sokaklarımızı kapsayacak şekilde genişleteceğiz. Bugün örnek olarak Melekbaba Mahallemizde başladık. 
 
Melekbaba ve Taştepe caddelerimizde çalışmalarımız şu an devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde Taştepe Caddemizdeki binaların boyanmasını örnek olarak yapacağız. Bugün burada da ilk fırçayı okulumuza vuracağız. Ben Malatya’nın, bütün Malatyalı hemşerilerimizin bu projeye destek vermelerini bekliyorum” dedi. 
 
Yapılan konuşmaların ardından Okul duvarı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis tarafından sembolik olarak boyandı. 
 
PROTOKOL İMZALANDI
 
Malatya Belediyesi tarafından “Daha Temiz Bir Malatya Projesi” kapsamında düzenlenen ‘Dış Cephe Boyama Kampanyası’ na destek veren Polisan Firması ile Malatya Belediyesi arasında protokol imzalandı. 
 
Protokol, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis tarafından imzalandı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız