SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Bunu Haketmiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, Paşaköşkü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şarapnal'ı ziyaret esnasında, CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya ve Kadın Kolları Başkanı İnci Turfanda ve parti üyeleri de eşlik etti. CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, burada yaptığı konuşmada, Malatya'da imar faciası yaşandığını iddia etti.

Berktaş, halkın imar konusunda büyük çile çektiğini ileri sürerek, "Malatya'da yeni yerleşim alanları oluşturmak şöyle dursun, Malatya dar bir alana sıkıştırılıyor ve nefes alınamaz hale getiriliyor. Belediyenin şirketleri denetlenmiyor ve halkımız ne yapıldığını bilmiyor. Uzun lafın kısası bu zihniyet Malatya'yı hak etmediği bir yere getirmiştir. Malatya'mız bunu hak etmiyor. Halkımız gerekli cevabı 29 Mart Yerel Seçimleri'nde verecektir. Gülücüklerle kentler yönetilmez. Artık Malatya'ya çağdaş, halktan yana sosyal demokratik belediyecilik anlayışının elinin değmesi lazımdır" dedi.

CHP Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal ise, eğer demokratik bir ülkeyseniz, kentinizin bir Anayasası olacak. Bu Anayasa sizlere dağıtmış olduğum broşürde madde vardır. Teknik anlamda modern ve çağdaş bir kent oluşturmak istiyorsanız, o kentin plana ihtiyacı vardır. Sevgili vatandaşlar, sizler bile pazara alışverişe giderken elinizde bir listeniz olmazsa, almayı unutacağınız şeyler olur. Hele de bir kent yönetiyorsanız ve bunu planlı programlı yapamazsanız, kenti disipline edemezsiniz. 35 yıllık meslek hayatımda inanın sıralama yaptığım zaman bu kentin istihdamına ve yapı kültürüne uygun binalar yaptım. Ben Malatya'da yaşayan bir insanım. Mesleki birikimlerimi Malatya için kullanacağım ve bu konuda halkımın da yanımda olacağını görüyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız