SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Büyük Değişim Yaşıyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:47:22
'Malatya Büyük Değişim Yaşıyor'
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Tabip Odası Başkanlığına seçilen Doktor Ali Yalçın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. Geçen günlerde yapılan seçimle göreve geldiklerini belirten Tabipler Odası Başkanı Doktor Ali Yalçın, bu amaçla yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi.
 
Tabip Odaları'nın temelde hekimlerin hak ve hukukunu korumak, bireylerin ve toplumun sağlığı hakkında doğru politikalar üretmekle yükümlü olduğunu belirten Yalçın, şöyle konuştu:
 
"Sağlık alanında birçok reform yapıldı. Hekimler toplumun bütün bileşenleriyle en iyi ilişkileri kuran meslek grubudur. Amacımız bütün hekimlerimizin sorunlarıyla ilgilenerek çözüm yolları üretmektir. Malatya büyük bir değişim yaşıyor. Bunda siz yerel yöneticilerimizin payı büyük. İlimiz yakında büyükşehir olacak. Halkın sağlığıyla ilgili önerileri sizlerle paylaşmak ve doğru sonuçlara ulaşılmasını sağlamak asli görevlerimizden biri olacak. Ben görevinizde başarılar diliyor, yaptığınız hizmetler için de teşekkür ediyorum” 
 
Yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, hekimlik mesleğinin özel ve saygın bir meslek olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Hekimlerimizin sorunları ne kadar azaltılırsa başarı çıtası da o kadar yükselir. Toplumun sağlıklı olmasında hekimlerimizin çok büyük payı var. Hekimlerimiz mesleki sorunlarla mücadele ettiği gibi toplumun sağlıklı olabilmesi için de çaba sarf etmektedir. Bu açıdan hekimlik mesleği kutsal bir meslektir” 
 
VALİNİN ZİYARETİ..
Bu arada Vali Ulvi Saran da, Malatya Tabip Odası'nın yeni yönetimi ziyaret etti. 
     
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Saran, ziyarette yaptığı konuşmada, Tabip Odası'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu vurgulayarak, Dr. Ali Yalçın başkanlığındaki yeni yönetime başarı dileğinde bulundu. 
     
Aynı zamanda, Malatya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Kızılay Malatya Şube Başkanlığı görevlerini yürüten Ali Yalçın da, ziyaretinden dolayı Vali Saran'a teşekkür etti. 
     
Yalçın, Malatya Tabip Odası olarak, kentin sorunlarına duyarsız kalmadıklarını, bundan sonra da yeni yönetimin, yaşanan sorunların takipçisi olacağını kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız