SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Büyümeyen Kent.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:48
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Atatürkçü Düşünce Derneğini (ADD) ziyaret etti.
  
Ziyarette konuşan ADD Başkanı Yunus Millioğulları yaptığı konuşmada, “CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın bizim bir üyemiz olması ve dernek üyelerimizle sohbet etmek, meclisteki çalışmalarının bir yıllık değerlendirmesini yapmasını rica ettik. Milletvekilimizde bizim ricamızı kırmayıp buralara kadar geldiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
  
CHP Milletvekili Veli Ağbaba ise “ Seçimden buyana Malatya’ya her hafta gelmeye çalışıyoruz. Son bir ayda da Malatya Merkez başta olmak üzere ilçelerimize ve köylerimize gidiyoruz. Malatya merkezin bu yoğunlukta devam etmesinin mümkün olmadığını görüyoruz. Artık Malatya’nın yoğun bir trafiği vardır. Malatya’nın bu yoğunlukta yaşanılabilir bir şehir olması mümkün değil. Bunun nedeni ise yıllardır Malatya’yı yöneten sağ partilerin özelliklede AKP  iktidarlarının Malatya’yı doğru yönetemediğini görüyoruz. Kent bir merkeze sıkışmış ve büyümeyen bir kent görünümündedir” ifadelerini kullandı.
  
Terör saldırılarına da değinen Milletvekili Veli Ağbaba “ Türkiye’de hep söylüyoruz artık bu sorun 40 yıllık yöntemlerle çözülmez. Akan kanı durdurmak gerekiyor. Bizim bir önerimiz vardı. Kürt sorunu AKP ve PKK’ya bırakılmayacak kadar ciddi bir sorundur. Bunu mecliste bütün siyasi partiler bir araya gelerek çözebileceğimiz bir sorundur. Ancak meclisteki bazı siyasi hesaplarla bu engellenmeye çalışılıyor. Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılmasında sevindirici bir olay ortaya çıktı. Nedir bu sevindirici olay sivil toplumun başarısı ortaya çıktı. Milletvekilimizin kaçırılması ve serbest bırakılmasının temel sebeplerinden birisi oradaki farklı siyasi görüşlerde de olsa bu olaya el atması ve büyük tepki göstermesidir. Bugün yaşadığımız bu ortamda terör sorunu nasıl biter, nasıl çözülür her kesimdeki sivil toplumun, siyasi partilerin ortak tepkisi ile çözülebilinir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız