SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Caddelerinde Neler Olmuş?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yola ters yönden girerek ters olarak seyir eden otomobil içerisindeki zanlılar, polisin dur ihtarına uymayarak, kovalamaca yaptılar. Zanlılar, polisin kurduğu 4 barikatı aştıktan sonra sıkıştırılıp yakalandılar.

İddiaya göre; 3 gece önce 23.00 sıralarında Malatya merkez Akpınar Meydanı'nda başlayan olayda, Cihat M. adlı genç kullandığı 35 SV 032 plakalı Mercedes marka oto ile ters yönden gelerek, başka araçları tehlikeye düşürmesinden dolayı bölgede bulunan polis ekibince durdurulmak istendi.

Dur ihtarına uymayan sürücünün, beraberindeki diğer iki kişi ile birlikte Fuzuli caddesi'nden Cengiz Topel caddesine kaçan aracı, Emeksiz kavşağı'ndaki ekibin üzerine sürdüğü ileri sürüldü. Emeksiz kavşağı'ndaki ekibi aşan Mercedes marka otonun Milli Egemenlik Caddesi Yeşilyurt Durağı'nın yanında kurulan barıkatı da, yoldaki yayaları ve diğer araçları tehlikeye düşürecek şekilde aşıp geçerken, AKP il binası önünde bekleyen ekibinde dur ihtarına uymayarak Kız Meslek Lisesi kavşağına geldiği iddia edildi.

Kız Meslek Lisesi kavşağındaki iki ayrı ekibin kurduğu barikatı ve yoldaki diğer sivil araçları aşamayan Mercedes marka oto, polis ekiplerince yakalandı. Oto içerisinde bulunan Alper A. adlı zanlının, polislere küfür ederek, "Siz ne zamandan beri Mercedes marka otoları durdurmaya başlıyorsunuz. Kendinize Pütürge ilçesinde yer ayırın. Siz benim babamın kim olduğunu biliyor musunuz? Birazdan babam gelince ayaklarına kapanacaksınız" dediği ileri sürüldü. Alper A. ile Cihat M.'nin 2 ayrı polise de saldırdığı iddia edildi.

Olayla ilgili olarak, 3 polis memurunun; araçta bulunan Alper A., Cihat M. ve Muhammet Emre T. hakkında davacı ve şikayetci oldukları, adliyeye sevk edilen zanlıların serbest bırakıldığı bildirildi.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız