SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Cezaevi'nde Kaldım'

A- A+ PAYLAŞ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı ziyaret etti.

Valilikte gerçekleşen ziyarette konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 12 Eylül 1980 darbesinden sonra tutuklandığını ve cezaevinde 6 yıl kaldığını, bu sürenin 3,5 yılını Malatya Cezaevi'nde geçirdiğini söyledi.

Bir televizyonda canlı yayına katılmak üzere Malatya'ya geldiğini aktaran Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, Sivas ile Malatya kültürünün birbirine yakın olduğunu vurguladı.

Vali Ulvi Saran ise, iki kentin kültürünün birbirine yakınlığı fikrine katıldığını belirtip, Ürgüp'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sonunda, Ürgüp, Sivas'ın çifte minare resmi olan plaketi Vali Saran'a verirken, Vali Saran da Ürgüp'e tepside kuru kayısı hediye etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş da, partilerinden olan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün Valilik ziyaretine eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız