SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Çiçeklendiriliyor

0
Güncellendi - 2020-06-06 02:34:10
Malatya Çiçeklendiriliyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından, güz dönemi fidan dikimi ve budama çalışmalarının ardından, havaların ısınması ile birlikte yaz dönemi çiçek dikim çalışmalarına başlandı.

Yapılan çalışmalar kapsamında parklar başta olmak üzere, kavşak, refüj ve yeşil alanlarda 150 bin adet 4 farklı tür 6 çeşit renkte mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına başlandı.

Çiçeklerin toprakla buluşması sonrası Malatya rengarenk bir görüntüye kavuşuyor.

Çalışmalar kapsamında Malatya’nın 54 farklı noktasında toplamda 13 bin 265 metrekarelik alanda dikim çalışmaları devam ediyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fuat (3 yıl önce)
    ilaçlama yapılıyor bu sinekler nerede var nereyi istila etmiş hangi mahalle insanların emeğine saygınız olsun biraz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Çiceklendireceginize birilerine para kazandiracaginiza üvez bö cek siner malatyayı istila etmiş haftada 1gün ilaçlama mi olur çakır zamanı üvez sinek yoktu 2nci oluyo selattin bey geldiğinden beri üvez sinek sivri sinekten kurtulamadik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (3 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Bu baskanda cakirin borçlarını ödüyorum hala diyo para yok hemserim yoksa ilaclarlar herhalde bir ilac kac para haberin var mı :)
    0
    0
    Yanıtla