SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya Çok Kazanır da..''

A- A+ PAYLAŞ

Vergi Haftası dolayısıyla, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, beraberindeki bir heyetle Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret edip, kendisine bir buket çiçek hediye ederek bir süre görüştüler.

21 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Vergi Haftası münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Malatya Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı’nın bundan yaklaşık 1.5 yıl önce kurulduğunu söyledi. Özkök, “Verginin tabana yayılması için çalışmalarda bulunuyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında Belediyemizden de yardımlar gördük. İnşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da yardım ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yatırım ve hizmetlerin devam ettirilebilmesi için toplanan vergilerin büyük önem taşıdığını, verginin devlet ve toplum açısından ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Malatya halkının çok kazanmasını ve çok vergi ödemesini temenni ediyorum. İnşallah Malatya’mız kazancıyla mütenasip olarak en çok vergi ödeyen il olur diye ümit ediyorum. Bütün hizmetlerin, Belediye hizmetlerinin de devam etmesi; Toplumumuzun elde etmiş olduğu kazançlarını vergilendirmeleri ile mümkün olacaktır. Bundan dolayı bizimde hemşerilerimizden ve bütün Malatyalılardan istediğimiz kazançlarının vergilerini ödemeleridir” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız