SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Çok Önemli Şehir"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:33:19
A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) tarafından 7.sini düzenlenen, Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi’nin 3. hafta konuğu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün oldu. 

Eski Bakan Nihat Ergün BİLSAM’ın düzenlediği ‘Kültür Kuşağı Konferanslar Dizisi’ için Malatya’ya gelerek kendi yazdığı ‘Adım Adım Siyaset’ kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

BİLSAM konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına BİLSAM Başkanı Zekeriya Tav, AKP Malatya Eski Milletvekili Av. H. Cemal Akın, ANKA Onursal Başkanı Prof Dr İbrahim Gezer, ANKA Dernek Başkanı Ömer İpek, AKP İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer ve vatandaşlar katıldı.

Eski Bakan Nihat Ergün söyleşi programı öncesi yaptığı konuşmada BİLSAM’ın çok faydalı konferanslar düzenlediğini ifade ederek Malatya’nın kişiliğine ve kimliğine yaptıkları katkılardan dolayı BİLSAM üyelerine teşekkür etti.

Malatya’nın kendine özgü entelektüel bir kimliği olduğunu söyleyen Ergün “Malatya aynı zamanda üretici bir şehir, Türkiye’de hem entelektüel birikime sahip hem de üretici, sanayici bir şehir yok denecek kadar az. Bazı şehirler ya sadece sanayi şehridir ya da entelektüel birikimi çok azdır. Bu konuda Malatya’nın çok önemli bir şehir olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Nihat Ergün Konuşmasının ardından kendisinin yazdığı ‘Adım Adım Siyaset’ kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız