SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya da Böyle Çıktı..'

A- A+ PAYLAŞ

VAN- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, huzurun olduğu yerde ticaret ve ticaretin yapıldığı yerde ise zenginliğin olduğunu kaydetti.

Van Valiliği, Belediye Başkanlığı ile Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) tarafından bu yıl 14.'sü düzenlenen Van-Asya Enternasyonal Fuarı, Van-Erciş Karayolu üzerinde bulunan Altaylı Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle açıldı.

Van Valisi Özdemir Çakacak ve Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ün de birer konuşma yaptıkları açılışta konuşan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bugün dünyada ve Türkiye'de markalaşmış bir şehir varsa arkasında bir birliktelik olduğunu anlattı.

Hisarcıklıoğlu, "Aslında kültürümüzde de bir söz vardır. 'Birlikte rağmet, ayrılıkta azap vardır' diye. Eğer rağmeti görmek istiyorsak ilimizin valisi, beledilye başkanı milletkvekilleri, oda ve borsa başkanlar ile sivil toplum örgütlerin hepsi bir araya gelebilmelidir. Eğer gelebildikleri ölçüde markalaşmış şehirler ortaya çıkar.
İşte Gaziantep, Denizli, Kayseri ve Malatya böyle çıktı." şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız