SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya da Konuşulacak

A- A+ PAYLAŞ
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin  (MÜSİAD) iki ayda bir gerçekleştirdiği Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının bu sefer 30 Eylül  – 1 Ekim 2011 tarihlerinde Erzurum'da yapılacağı belirtildi. MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından yapılan açıklamada, toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katılacağı ifade edildi. 
 
MÜSİAD Malatya Şubesi'nin GİK toplantısıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle : 
 
" Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) tarafından, iki ayda bir gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu(GİK) toplantısı bu ay 30 Eylül  – 1 Ekim 2011 tarihlerinde Erzurum MÜSİAD şubesi ev sahipliğinde Erzurum’da gerçekleştirilecek.
 
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI’nın katılımlarıyla yapılacak ve Gümrük Kapılarında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri konusunun masaya yatırılacağı toplantı iki gün sürecek. 
 
MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına Başkan,Başkan Yardımcıları,Teşkilat Komisyonu ve Sektör Kurulları Komisyonu başkaları düzeyinde katılım sağlayacak olan MÜSİAD Malatya şubesi,toplantı öncesi Malatya’nın Gümrük Kapılarında Yaşanan Sorunları ve Çözüm Önerileri konulu rapor hazırlıyor.
 
Gümrük raporu kapsamında Malatya’daki Resmi Kurum , Kuruluş, STK’ları ziyaret eden MÜSİAD Malatya şubesi,ziyaretler kapsamında, Malatya Gümrük Muhafaza Müdürü Mehmet Karabağ’ı makamında ziyaret ederek,Malatya’nın Gümrük Kapılarında Yaşanan Sorunları ve Çözüm Önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız