SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya da Olabilir'

A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, doğu illerine daha fazla yatırım yapmayı düşündüklerini belirtti.

Turkcell, Malatya'da abone merkezlerini bir araya getirerek, toplantı yaptı. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in de katıldığı toplantıda, Türkcell'in Malatya ve bölgedeki konumu ve yatırımları konuşuldu.

Basın mensuplarının sorunlarını cevaplayan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell'in çağın gereklerine uygun olarak gelişimini sürdürdüğünü kaydederek, "Hızla büyüyen ve ileri teknolojinin getirdikleriyle birlikte Turkcell'in de kendisini yenileme çalışmaları devam ediyor. Türkiye'de yüksek abone sayımızla birlikte vatandaşlarımız istedikleri yerden görüntülü olarak konuşma imkanını yakalayacak" dedi.

Turkcell'in doğu illerine yatırım yaptığını da belirten Ciliv, "Doğu illerinden ilk olarak Erzurum'a bir yatırım yaptık. O bölgedeki gelişim neticesinde şimdi birçok kişiye iş imkanı sağlandı. İlerde doğu illerine tekrar yatırım yapma gibi bir düşüncemiz var. Yatırım yapacağımız iller arasında Malatya'da olabilir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız