SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Daha İleriye Gidecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:41
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran’la iftarda bir araya geldi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Vali Ulvi Saran onuruna verdiği veda yemeğine; AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, H. Cemal Akın, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Müftüsü H. Yusuf Gül, Malatya Barosu Başkanı Eyüp Kutlubay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Belediye Başkan Yardımcıları ve muhtar dernek başkanları ile çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
 
Veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vali Saran’ın 3 yıllık görev süresi içerisinde birlikte çok güzel çalışmalar yaptıklarını ve kendisinden çok istifade ettiklerini belirtti. Başkan Çakır, Vali Saran’ın eğitim, Malatya’nın tarihi güzelliklerinin ve doğal güzelliklerinin ortaya çıkarılması anlamında birçok proje başlattığını anımsattı.
 
Vali Saran’ın bitirilen veya devam eden projelerle Malatya’da çok güzel bir hizmet süresi geçirdiğini ifade eden Başkan Çakır, “Çok güzel eserler bıraktı. Bütün bu çalışmalardan dolayı, Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerden, katkılardan dolayı Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde de kendisini, daha güzel hizmetler yapmak üzere daha güzel yerlerde görmek istiyoruz” dedi.
 
Vali Ulvi Saran da görev yaptığı 3 yıllık süre içerisinde çok dolu bir hizmet dönemi geçirdiğini belirterek, “Bu hizmet döneminde şüphesiz en büyük desteğini gördüğüm bir çok hizmeti, bir çok faaliyeti birlikte omuzladığımız; bir çok konuda samimi ve esaslı bir biçimde yardımını, desteğini gördüğüm kuruluşlarımızın başında Belediye Başkanlığımız geliyor. Belediye Başkanlığımız, Malatya’da gerçekten Malatya halkına layık, Malatya halkının temsilini en üst seviyede yerine getiren, yerel hizmetleri en iyi şekilde ifa eden bir kuruluş” şeklinde konuştu.
 
Malatya Belediye Başkanlığı ile pek çok uygulamada birlikte hareket ettiklerini anımsatan Vali Saran, “Bazı bölümlerini bizim yürüttüğümüz bazı bölümlerini belediyemizin yürüttüğü faaliyetler oldu. Malatya Tanıtım Günleri, Malatya Film Festivali ve özellikle doğrudan doğruya ortaklaşa yürüttüğümüz Malatya Kitap Fuarı bunlar arasında verilecek örneklerdendir” dedi.
 
Vali Saran, Malatya’nın çok büyük güzelliklere, iyiliklere layık olan bir yer olduğunu ifade ederek, “Şimdiye kadar gösterdiği başarılar, ne kadar büyük bir potansiyelinin olduğunu, insanlarının ne kadar nitelikli olduğunu, he kadar kadirşinas ve değerbilir olduğunu gösteriyor. Benim kanaatime göre Malatya çok daha ileri seviyelere gelecek. Malatya gerçekten bu bölgedeki iller arasında parmakla gösterilecek bir il hüviyetine kavuşacak” diye konuştu.
 
Malatya’nın geleceğinin daha aydınlık olmasını yerel yönetim kuruluşlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının güçlenmesine bağladığını belirten Vali Saran, “Mutlaka halkın sağduyusu buradaki milletin geleceğini belirleme ve daha şartlarını daha iyi kullanma yönündeki iradesi Malatya’yı daha ileri götürecektir” dedi.
 
Vali Saran, görev yaptığı süre zarfında yerel yönetimlerden, tüm kamu kuruluşlarından ve Sivil Toplum Kuruluşlarından gelen desteğe teşekkür ettiğini belirterek, “İnşallah  Malatya çok daha ileriye gidecek. Bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.
 
İftar programında Belediye Başkanı Ahmet Çakır, günün anısına işlemeli porselen ibrik ile çeşitli toplantılarda çekilen fotoğraflardan oluşan bir albümü Vali Saran’a hediye etti. 
 
Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu da Vali Saran’a isminin yazılı olduğu bir forma takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız