SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Değerlerine Sahip Çıkılmalı"

0
Güncellendi - 2016-01-12 15:27:41
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, STK’ların toplumun sesi ve referansı olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Battalgazi CHP İlçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu, Yeşilyurt İlçe Başkanı Banu Sevil, Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Başkan Hayati Kaya ve CHP İl Teşkilatı üyeleri (MASTÖB) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti. Ziyarette ayrıca MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Kadın Kolları Başkanı ve Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve Üyeleri ile birlikte MASTÖB Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, tüm siyasi partiler ile eşit mesafede olduklarını ifade ederek, “Bugün artık ayrı gayrı zamanı değil. Bugün ülkemiz için memleketimiz için birlik ve beraberlik olma günüdür. Bölgemizde bu kadar sıkıntı varken bizim iç siyaseti bırakıp tek vücut olma günümüzdür” diye konuştu. Cengiz, ayrıca her zaman yanlarında olan Ağbaba ve CHP Teşkilatına da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise MASTÖB’e teşekkür ederek, “MASTÖB tüm siyasi partilere ne uzak ne yakındır. MASTÖB her zaman Malatya’nın menfaati ve çıkarları için çalışmıştır. Bizler 4 yıl boyunca Sivil Toplum Kuruluşları ile her zaman iç içe olmaya onların Meclis de sesi olmaya çalıştık. Gönül ister ki sivil toplum örgütleri Malatya’nın menfaatleri için her zaman yanımızda olsun ve seslerini yükseltsinler. Çünkü STK’lar toplumun sesleri kulakları ve referanslarıdır. Bizler siyasi ve STK’lar olarak Malatya’nın değerlerine ve markalarına her zaman sahip çıkıp onları tartışır hale getirmemeliyiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız