SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Değişti, Kalkındı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'da alışılmışın dışında bir çalışma yaptıklarını söyledi. 

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Çilesiz Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan  Milletvekili Mustafa Şahin, büyükşehirle birlikte Malatya'nın imkanlarının daha da artacağını söyledi.

AKP'nin çok güzel değişim ve dönüşümler yaptığına dikkat çeken Şahin, "Eski Türkiye'nin yöneticileri, kesinlikle artık bu ülkenin gerçek evlatlarına uygulamış olduğu sıkıntıları kaldıramayacak noktaya gelmişti. Ama AK Parti ile beraber normalleşme, demokratikleşme, sivilleşme noktasında ciddi adımlar attık" dedi.

"GELİP SİZLERİ GÖRSÜNLER, SONRA HİZAYA GİRSİNLER"

 İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkenin ve Malatya'nın geleceği açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Tüfenkci, istikameti aynı olmayanların, söz konusu AKP olunca bir araya geldiklerini belirterek, "30 Mart 2014 yerel seçimine yaklaşırken, Türkiye'de oynanan oyunları anlatmaya devam ediyoruz. Ama biz biliyoruz ki, milletimiz ülke üzerinde oynanmak istenen oyunları çok iyi biliyor. Ne kumpaslar kuruyorlar, ne şantajlar ve montajlar yapıyorlar. İki insanın bir araya gelmesini düşünemediğimiz nice gruplar bir araya geliyorlar. CHP'si, BDP'si, MHP'si bir araya geliyor. Olmadı paralelciler bir araya geliyor. Bunlar aynı istikamete bakmazlar. Aynı kıbleleri yoktur. Burada bıraksanız birisi sağa, birisi sola gider. Ama mevzu AK Parti olunca, mevzu milletin iradesi olunca hepsi de bir araya geliyorlar. Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında bir araya geliyorlar. Milletin karşısında bir araya geliyorlar. Bunlar bu meydanlara gelsinler, sizleri görsünler, ondan sonrada hizaya girsinler" ifadelerini kullandı. 

"MALATYA'DA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ"

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, seçime sayılı günler kalmasına rağmen fitne ve fesadın kol gezdiğini belirtti.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara milletin en güzel cevabı 30 Mart'ta sandıklarda vereceğini kaydeden Çakır, "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte bozacağız" dedi. 

Çakır, 5 yıllık süreçte Malatya'nın her noktasında yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, Malatya'da alışılmışın dışında bir çalışma yaptıklarını dile getirdi. 

Malatya'da 5 yıllık süreçte bir çok şeyin değiştiğini dile getiren Çakır, "Malatya değişti, modernleşti, kalkındı. Ama hedefimiz büyükşehirle birlikte daha büyük projeleri ortaya koymak. Malatya'da yeni bulvarlar açmak istiyoruz. Bu dönemki projelerimiz Malatya'mızı gelişmiş altyapılarla donatırken, şehrimizi daha modern bir yapıya kavuşturacağız" diye konuştu. 

Çakır, makam ve mevki için göreve talip olmadıklarını belirterek, millete hizmet etmek için yola çıktıklarını ve hizmet yolunda yürümeye devam etmek istediklerini ifade etti.

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, "Büyükşehre büyük ilçe" sloganıyla yola çıktıklarını kaydederek, 5 yıl içerisinde 20 yılda yapılacak hizmetler yaptıklarını kaydetti.

ESNAF ZİYARETi..

Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'nın 5 yıllık süreçte büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydetti. 

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, Milletvekili Mustafa Şahin ve partililerle birlikte Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Çakır, kendisine iletilen sorun ve istekleri de dinledi. Esnaflarla çay için uzun süre sohbet eden Çakır, esnaflara belediyenin çalışmalarından memnun olup, olmadıklarını da sordu. 

Çakır, Malatya'nın kalkınması ve gelişmesi adına yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi. Malatya'da geride kalan 5 yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Çakır, Malatya'da kalkınma hareketini başlattıklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız