SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Delisiyim'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, "Malatya'ya hizmet borcum var, onun için oy istiyorum" dedi.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ni, Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İl Başkanı Celal Berktaş'la birlikte ziyaret eden CHP Malatya Belediye Başkan adayı Şarapnal, "Afetevleri yıllardır gereken hizmeti almamış. Burası 40 sene halen afetevleri olarak anılıyor. Ya burası Gazze mi, burası savaş mı görmüş buraya bomba mı atıldı, yolları yollara benzemez, sokakları sokaklara benzemez. Ben diyorum ki, kimsenin ne emanetiyim, ne de kimsenin ortaya sunduğu sofrada bir yemeğim. Benim kimseye minnet borcum yok diyorum. Malatya'nın bütün semtinde bütün mahallesinde kimseye diyet borcumda yok diyorum. Ama benim Malatya halkına hizmet borcum var diyorum, benim afetevlerine benim Yeşilevlere, benim Çarmuzu'ya, benim Taştepe'ye hizmet borcum var. Bunun için aday oldum” diye konuştu.

Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, "Ben Malatya delisiyim. Ömer bey benden daha deli. Bizim anlayışımız bu. Bizim anlayışımız hizmet. Sabah 7, gece 2 çalışırız biz. Biz böyle yetiştik. Biz bunu biliyoruz, il genel meclisinde Ömer Şarapnal'a sevgi ve inanmak ve oy vermek olur. Önce Allah sağlık, sıhhat versin. Ama ben Ömer Şarapnal'a oy istiyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ise, 29 Mart seçiminde başarılı olup Malatya'yı sıkıntılardan ve sorunlardan kurtarmak için Ömer Şarapnal'a destek istediklerini söyledi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız