SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Derbisinde Gol Yok

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:23:57
Malatya Derbisinde Gol Yok
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nin (BAL) 3. hafta erteleme maçında 44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor 0-0 berabere kaldı.

Ligin 3. haftasında oynanması gereken karşılaşma, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle ertelenmiş ve 18 Kasım'a alınmıştı. Yeşiltepe Stadı'nda oynanan erteleme maçını Mertcan Bardakçı, Sertaç Şükrü Kaplan ve Aykut Çuldan hakem üçlüsü yönetti.

Malatya derbisi öncesi Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından her iki takımın kaptanlarına ve maçın hakemlerine çiçek takdim edildi.

Bol gol pozisyonuna sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmayınca takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

"Beraberlik bizim için çok iyi bir skor değil"

Karşılaşma sonrası gazetecilere değerlendirmede bulunan 44 Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Fatih İlek, derbinin olaysız, sıkıntısız ve kardeşçe geçtiğini ifade etti.

Takımın teknik sorumlusu olarak sahaya çıkan İlek, iki takımın sahada iyi bir mücadele sergilediğini kaydederek, "Malatya Yeşilyurtspor'da iyi oynadı, bizde iyi oynadık. Biz maçı kazanmayı çok istedik. Bazı sıkıntılarla uğraşırken bu maç araya girdi. Maçı kazanmak için sahaya çıktık ve elimizden geleni yaptık. Son 30 dakika stoperlerimizde ileriye çıktı. Ama istediğimiz golü bulamadık" dedi.

İlek, beraberliğin kendileri için çok iyi bir skor olmadığını ifade ederek, şunları söyledi: "Yeşilyurtspor'u bilmiyorum ama bizim için iyi bir sonuç değil. Her şeyi denedik, oyuncularımız sahada her şeyi yapmaya çalıştı. Çok pozisyon yakaladık ama galibiyeti getirecek golü bulamadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz."

Teknik direktör konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten İlek, "2-3 isimle görüşüyoruz. 44 Malatyaspor diğer takımlar gibi değil, bu ligde tecrübeli bir takım. Eğer 3. Lige çıkarsak, orada da devam edebileceğimiz bir hocayla çalışmak istiyoruz. O yüzden biraz seçici davrandık. İnşallah en iyi ismi takımımıza kazandıracağız" diye konuştu.

"Net pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik"

Malatya Yeşilyurtspor'un tekni direktörü Mustafa Taşar ise, seyir anlamında göze hoş gelen bir futbolun oynanmadığını ancak mücadele anlamında her iki takımın elinden geleni yaptığını kaydetti.

Taşar, net pozisyonlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini ifade ederek, "Her iki takımda pozisyon buldu. Bizim net pozisyonlarımız vardı. Son dakikada Engin Bilici'nin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda gol olmadı. Ama mücadele iyiydi. Sonuç itibariyle her iki takımda iyi mücadele etti. Diğer takımların sonuçlarına göre bu hafta üste oynayan takımların hepsi birbirleriyle maç yapıyor. Kazanan takım büyük avantaj sağlayacaktı. Diğer maçlarda berabere bitince, her takım olduğu yerde duruyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız