SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Dimdik Duruyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:10:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin yerel seçim çalışmaları devam ediyor. AKP'den bir heyet, son olarak Darende ilçesine giderek bazı ziyaretlerde bulundu.

Darende gezisine ilişkin olarak partiden yayınlanan basın bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programların bu seferki durağı Darende oldu.

İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İdris Boztaş, Nuh Boyraz ile birlikte Darende’ye bağlı Yenice Beldesi ile Şuğul ve Yavuzlar Köyünü ziyaret etti.

Ziyaretlere AK Parti İl ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra bazı il genel meclis üyeleri de katıldılar.

İlk olarak Yenici AK Parti belde teşkilatını ziyaret eden heyet burada vatandaşlarla bir araya gelip, vatandaşların sorunlarını dinledi. Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel’i makamında ziyaret eden heyet, Yenice beldesinin sorunlarıyla ilgili başkan Yücel’den bilgiler aldılar.

Daha sonra Şuğul Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen heyet, Köy Muhtarı Recep Şahin’den, Şuğul Köyünün sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Yavuzlar Köyünde de kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan heyet, vatandaşların sorunlarını dinleyip, Malatya’da gelecekte yapılması planlanan projeleri anlattılar.

Malatya’yı adım adım dolaşıyoruz

Malatya’yı adım adım dolaştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Büyükşehir’e hazır tek partinin AK Parti olduğunu, Milletin gücü ve desteğiyle daha büyük projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Malatya’yı çok sevdiklerini vurgulayan Tüfenkçi, “Milletimizin karşısına yalanlarla gelmiyoruz. AK Partinin Malatya’ya ve Türkiye’ye kazandırdıkları ortada. AK Parti iktidarı döneminde ihracat rekorları kırmış, üretim artmış, milli sanayimiz büyük gelişim göstermiştir. Türkiye’nin bu büyümesinden rahatsız olanlar gezi olayları gibi birçok komplolarla Başbakanımızı durdurmaya çalışmışlardır. Ama Başbakanın dik duruşu, Türk milletinin sembolü haline gelmiştir. Başbakanımıza ve hükümetimize bir şeyler dayatılmaya çalışılıyor. Yapılan bu saldırılar aslında millet iradesine yapılan saldırılardır. Halkımızda bunun bilincinde.  30 Mart seçimleri birçok farklı anlam taşıyor. Oyunuzla Başbakana sahip çıkacaksınız.

Malatya’mız artık Büyükşehir, büyükşehrin gücüyle buralara daha güzel hizmetler yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ahmet Çakır bilgi, birikim ve tecrübesiyle insan odaklı hizmetler yapacak. Bunun için 1 yıldan fazladır, bıkmadan usanmadan Malatya’yı karış karış gezmiştir. Malatya’yı ve ülkemizi seviyorsak sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.

Malatya, Başbakan Erdoğan’ın arkasında dim dik duruyor

AK Partinin Türkiye’de büyük değişimler yaptığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dim dik durduğunu, bu duruşuyla da geleceğin Türkiye’sine yön verdiğini söyledi.

Büyükşehir süreciyle birlikte Türkiye ve Malatya’da yerel kalkınmanın başlayacağını vurgulayan Başkan Çakır, “Malatya’mız son yıllarda çok değişti, gelişti. İlçe, belde ve köylerimizin de aynı paralelde gelişmesi için çalışıyoruz. Çıkan Büyükşehir yasasının temel amacı da bu. Buralarda insanlarımızın yaşam şartlarını kolaylaştırmak temel amacımız. Bu çalışmaları kaymakam ve belediye başkanlarımızla paylaşıyoruz. Konusunda uzman teknik arkadaşlarımız coğrafyası büyük Malatya’mızda her insana eşit ve modern hizmetleri yapabilmek için proje çalışmalarını sürdürüyor. Biz Malatya’nın bütün değerlerine sahip çıkıyoruz. Bu değerlerden biri olan kayısı için Esenlik şirketimiz aracılığıyla meyve suyu konsantre fabrikası kuruyoruz. Yakında temeli atılacak.  Her bölgemize soğuk hava deposu kurmayı planlıyoruz. Kayısıya duyarsız kalmamız mümkün değil, kalmayacağızda, bunları seçim çalışması olarak görmüyoruz. Malatya’nın marka değeri olacak her unsura önem veriyoruz” dedi.

Oynanan oyunları millet bozacak

Avrupa’nın en büyük 6’cı ekonomisi, Dünya’nın da 16 büyük ekonomisi olan Türkiye’nin büyümesini sindiremeyenlere 30 Mart günü tarihi bir mesaj vereceklerini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Milletin sesine kulak tıkamadıklarını, yüklerinin ağırlığına bakmaksızın Türkiye’ye hizmet ettiklerini söyledi.

AK Parti iktidarının 11 yılda 100 yıllık iş yaptığını vurgulayan Çalık, “AK Parti iktidarı her yerde çalışıyor. Her alanda çok önemli reformlar ve hizmetler yaptık. Bundan dolayıdır ki, başımız dim dik geziyoruz. Son zamanlarda sahnelenen kirli oyunun hedefinden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Sadece AK Partinin değil, Türkiye’nin lideri olan Başbakanımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu. Milletimizde Başbakanına sahip çıkıyor. O gücü hep hissediyoruz. Oynanan oyunun senaryosu belli. Ekonomiyi bozarsak Türkiye’yi bozarız. İlk faturanın bedeli 120 milyar dolar. Ama milletimiz 30 mart gününde en iyi cevabı verecek. Siyasi ve ekonomik istikrara devam diyecek. Yani oyunları millet bozacak. Darendeliler bozacak, Malatyalılar bozacak, ülke sevdalıları bozacak” dedi.

Her gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılanan AK Parti heyetine vatandaşlar, ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’ı kimseye yedirtmeyeceklerini, oylar bizden hizmet sizden sloganları atarak destek çıktılar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız