SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Dışından da Gelecekler'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, "Bilgi Çağında Eğitim ve Malatya" konulu ulusal sempozyum düzenleneceği bildirildi.

Malatya Belediyesi ile Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) tarafından organize edilecek olan "Bilgi Çağında eğitim ve Malatya" konulu ulusal sempozyum düzenlenecek olması nedeniyle basın açıklaması yapıldı.

BİLSAM Eğitim Araştırmaları Koordinatörü Yard. Doç. Dr. İlhan Erdem tarafından BİLSAM'da yapılan basın açıklamasında, "Malatya'da eğitim, kültür, sanat ve sosyal alanlarda faaliyet yürüten bir STK olan BİLSAM, Malatya Belediyesi işbirliğiyle 15-16 Mayıs 2010 "Bilgi Çağında Eğitim ve Malatya" başlıklı bir ulusal sempozyum düzenleyecektir.

Bir sempozyumlar dizisi şeklinde düşünülmüş olan bu projelerle 2010'dan itibaren periyodik aralıklarda ilimizle ilgili belirli konular; yerel, ulusal ve küresel boyutlarıyla gündeme getirilecektir. 15-16 Mayıs 2010 tarihleri arasında yapılacak olan bu sempozyuma Malatya içinden ve dışından çok sayıda bilim adamı ve araştırmacının katılım göstermesi beklenmektedir. Bu çalışmayla, dünyada ve ülkemizde eğitim alanında yaşanan gelişmelerin, değişimlerin ilimize yansıtılması ve ilgililerin istifadesine sunulması amaçlanmaktadır"ifadelerini kullandı.

"Ayrıca bu süreçte ilimizde eğitim alanında yaşanan gelişmeler, kazanımlar ve sorunlar ile fırsat ve tehditlerin daha ayrıntılı olarak tartışılması ve ortaya çıkan sonuçların sempozyum ortamına yansıtılması için belirli aralıklarla ilgili tüm kişi ve kesimlerin katımıyla forumlar düzenlenecektir"diyen Erdem,
"Bu kapsamda eğitim alanına ve eğitim sorunlarına yönelik olarak söyleyecek sözü olan tüm ilgilileri bildirili ya da bildirisiz olarak bu sempozyuma katılmaya davet ederken, sempozyum konuları ve ilgili kurullar ve ayrıntılı bilgi, www.bilsam.org.tr'den alınabilir"şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız