SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Doğuda Bir Yıldızdır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:50:09
A- A+ PAYLAŞ
Malatya eski Valisi Kutlu Aktaş, "Malatya’dan ayrılalı 22 sene oldu. Ama o 22 sene bence hiç geçmedi" dedi. 
 
Malatya eski valilerinden Kutlu Aktaş, eşi ile birlikte İstanbul Feshane’deki Malatya Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti. Stantları tek tek gezen Aktaş, Malatya'yı ve Malatyalıları halen unutmadığını söyledi. Aktaş, kendi döneminde kurulmasını sağlayarak desteklediği Malatya Musiki Derneği’nin stantında, Malatya türküsüne eşi ile birlikte eşlik etti.
 
"Biz Malatya’dan ayrılalı 22 sene oldu. Ama o 22 sene bence hiç geçmedi" diyen Aktaş, "Ben halen kendimi Malatya’da gibi görüyorum. Zaten İstanbul'daki ve Türkiye’nin her tarafındaki Malatyalılarla çeşitli toplantılarda, düğünlerde cenazelerde beraber oluyoruz" şeklinde konuştu.
 
Malatya Tanıtım Günleri'ni beğendiğini söyleyen Kutlu Aktaş, "Malatya Doğu’da bir yıldızdır. Türküsü de öyledir, ‘Malatya Malatya bulunmaz eşin’ diye başlar" ifadesini kaydetti.
 
CHP'LİLERİN ZİYARETİ..
Bu arada Malatya Tanıtım Günleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi ile CHP İl Başkanı Kaan Salıcı tarafından ziyaret edildi. 
 
CHP heyeti, etkinlikteki stantları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Kaan Salıcı, "Böyle bir organizasyonun yapılması çok güzel oldu. Çünkü İstanbul’da çok sayıda Malatyalı var. Malatyalılar genelde birbirleriyle temas ve dayanışma içinde olan arkadaşlarımız" dedi.
 
Milletvekilli Aslanoğlu ev sahibi olduğunu söylerken, Milletvekilli Çelebi de bu tür etkinliklerin kültürlerin buluşmasını sağladığını ve özlemlerin giderildiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız