SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Doğu'nun İstanbul'u"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:31:28
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi'nde yapılan Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi için Malatya'da bulanan Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, Kampus Fm’de İnanç Kara Ölmeztoprak’ın hazırlayıp, canlı yayında sunduğu Panorama Programına konuk oldu.
 
"Hemen Çektirilmemeli"
 
Prof.Dr.Yılmaz, " Diş ve ağız hem sağlık hem de konuşma , yemek yeme ve yaşamın genelinde özgüvenimizi sarsan veya artıran öğedir. Yılda 2 kez mutlaka kontrol ve değerlendirme için hekime gidilmeli, kontroller için şikayet olması beklenmemeli. Dişlerin 32 tane olması, onların bir organ olarak algılanmasına engel teşkil etmemeli. Diş, göz- kulak gibi bir organdır ve ağrıdığında gidip çektirmek son derece yanlıştır. Diş, organizmayı tamamen rahatsız edecek hale gelmeden çektirilmemeli." dedi. 
 
"Doğu'nun İstanbul'udur"
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’in  ağız ve diş sağlığını koruma noktasında gayret ve katkıları son derece önemlidir diyen Prof.Dr. Yılmaz, " Malatya’da daha önceki yıllarda bulundum. Malatya gelişimi güzel giden,candan ve özverili insanlarla kaynaşmış, gece-gündüz şehir hayatının canlılığını koruyan, şehir güvenliği olan bir yer , Malatya’yı seviyorum ve Malatya Doğu’nun İstanbul’udur. "diye konuştu. 
 
"Rahmetle Yad Ediyorum"
 
Prof. Dr. Derviş Yılmaz, "Malatya’da bulunup Turgut Özal’ı anmadan geçmek olmaz." diyerek, "Özgüven noktasında bizlere müthiş katkıları olan, Dünya deneyimlerini bizlere yansıtan bu kıymetli insanı rahmetle yad ediyorum.Türkiye’nin ekonomisi dev adımlarla ilerliyor. Tıbbi ekipmanlarda da üst versiyonlara sahibiz. Turgut Özal Tıp Merkezin deki, sağlık hizmetler ve transplantasyonlar övünç kaynağıdır. " dedi. 
 
Prof.Dr. Derviş Yılmaz, konuşmasının sonunda Malatya'nın, İnönü Üniversitesi ve Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız