SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Dünya Tenisçilerini Ağırlayacak

0
Güncellendi - 2016-06-13 16:37:38
Malatya Dünya Tenisçilerini Ağırlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya, Temmuz ayında dünya tenisçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Tenis Federasyonu ile birlikte Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası’nı düzenleyen Malatya Tenis ve Dağcılık Kulübü (MATEDAK), bu organizasyonun ardından 10 bin dolar ödüllü uluslararası tenis turnuvasını yapmaya hazırlanıyor. 25 Temmuz’da yapılması planlanan turnuvaya 27 ülkeden 80’nin üzerinde sporcunun katılması bekleniyor.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un da tesislerini ziyaret ettiklerini belirten MATEDAK Başkanı Dr. Ali Acar, kortların uluslararası standartlara olduğunun tescillendiğini kaydetti.

Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası’na en iyi şekilde ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Acar, 25 Temmuz’da ise 10 bin dolar ödüllü Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapacaklarını açıkladı.

Ali Acar, Malatya’nın ilk kez uluslararası tenis turnuvasına ev sahipliği yapacağını kaydederek, “Ulusal düzeyde bildiğimiz kadarıyla bu turnuvayı düzenledik. 25 Temmuz’da Malatya’da ilk uluslararası turnuvayı yapacağız. Dernek olarak ilk turnuvamızı yaptık ve rüştümüzü ispatladığımızı düşünüyorum. Ulusal turnuvaların çok fazla gideri yok. Ama ödüllü uluslararası turnuvalarda ciddi anlamda para harcamanız gerekiyor. Bu anlamda Malatya Büyükşehir Belediyesi bize destek veriyor. Bu tür turnuvalar dünya genelinde sponsorluk anlaşması üzerine devam eden turnuvalardır. O anlamda biz Malatya’da kendi ispat etmiş, büyük firmaların bize destek vermelerini istiyoruz. Çünkü tenis, Malatya’da daha yeni yeni büyümekte olan bir spor dalı. Bunu büyütürken, yanımızda büyük firmaların olmasını bekliyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız