SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya E Tipi Şampiyon

A- A+ PAYLAŞ

GSGM Badminton Federasyonu ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen '2011 Yılı Ceza ve Tevkif Evleri Badminton Şampiyonası'nda, Malatya E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu şampiyon oldu. 
Sincan Cezaevi L2 Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, Türkiye'nin çeşitli illerinden 18 ceza ve tevkifevinde yatan 90 mahkum katıldı. 
Turnuvanın final bölümünü, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürü Sefa Mermerci, Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Sadrettin Gönültaş, Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Ceza ve Tevfikevleri Daire Başkanı Kadri Kamer ile Cumhuriyet Savcısı Nihat Yıldırım da izledi. 
Turnuvaya katılan 18 ceza ve tevfikevlerinden mahkumlar şampiyonluk için büyük mücadele verirken, şampiyonluğu Erzurum E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'nu yenen Malatya E Tipi Kapalı İnfaz Kurumu kazandı. Turnuvada üçüncülüğü ise Kastamonu E Tipi İnfaz Kurumu mahkumları elde etti. 
"MAHKUMLARIMIZ İÇİN BÜYÜK BİR MOTİVASYON"Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürü Sefa Mermerci, GSGM ve Badminton Federasyonu'na böyle bir organizasyon için teşekkür ederek, "Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Badminton turnuvası, mahkumlarımız için çok büyük bir motivasyon. Herkes çok mutlu. İnşallah turnuvaya katılan arkadaşlarımız, sivil hayatta da bu sporu devam ettirecekler ve Türkiye dereceleri yapacaklar. Bizim için çok büyük bir mutluluk. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah devamı daha güzel ve mutlu şekilde gelir" dedi.
"BAŞKA FEDERASYONLARI DA GETİREBİLİRSEK..."Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül ise, bu turnuvanın kendileri için 'sosyal sorumluluk projesi' olduğunu vurgulayarak, "Biz daha çok performans sporlarıyla uğraşıyoruz ama federasyonlarımız bu tür sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Bizde GSGM olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Ben bugün çok etkilendim. Mahkumlarımızın rehabilitasyon amacıyla salona çıkmaları çok güzel bir şey. İnşallah başka federasyonlarımızı da bu şekilde buralara getirebilirsek, daha mutlu bir Türkiye tablosu çizebiliriz diye düşünüyorum" diye konuştu. 
"SİVİL HAYATTA DA DEVAM EDECEĞİM"Şampiyon takımın başarılı sporcusu Osman Doğan da, böyle bir turnuvanın düzenlenmesinin kendileri açısından çok güzel bir olay olduğunu dile getirerek, "Böyle turnuvalara katılarak en azından cezaevinde stresimizi atıyoruz. Bundan dolayı yetkililere teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 
Badmintonu ilk defa 3 yıl önce cezaevinde gördüğünü belirten Doğan, "Cezaevinde 3.5 yıl daha kalacağım. Sivil hayatta da bu sporu devam ettirmeyi düşünüyorum" diye konuştu. 
Turnuvada dereceye girenlere daha sonra madalyaları ve kupaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız