SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Ekibi Galip

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:07
Malatya Ekibi Galip
A- A+ PAYLAŞ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvası’nın ilk müsabakasında Malatya Kız Yetiştirme Yurdu, Van Kız Yetiştirme Yurdu’nu 3-1 mağlup etti. 

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem İsmail Şahin ile yardımcı hakem Mikail Şimşek yönetti. Müsabakada ilk sayıyı Malatya Kız Yetiştirme Yurdu üretti. İki takımın karşılıklı sayıları sonucunda birinci teknik molaya Malatya Kız Yetiştirme Yurdu 8-7 önde girdi. Teknik molanın ardından toparlanan Van Kız Yetiştirme Yurdu üst üste bulduğu sayılarla öne geçti ve ikinci teknik molaya 16-13 önde girmeyi başardı. Mola sonrası oyuna iyi başlayan Malatya Kız Yetiştirme Yurdu, rakibinin hatalarını da değerlendirerek, seti 25-23 kazandı.

Karşılaşmanın ikinci setine Malatya Kız Yetiştirme Yurdu iyi başladı. Rakip takımın hatalarını iyi değerlendiren Malatya Kız Yetiştirme Yurdu, birinci teknik molaya 8-3 üstün girdi. Molanın ardından oyundaki üstünlüğünü sürdüren Malatya Kız Yetiştirme Yurdu, ikinci teknik molaya da 16-10 önde girmeyi başardı. Rakibiyle arasındaki sayı farkını açan Malatya Kız Yetiştirme Yurdu, seti 25-16 üstün tamamladı.

Müsabakanın üçüncü setine iyi başlayan taraf Van Kız Yetiştirme Yurdu idi. Sete üst üste bulduğu sayılarla damgasını vuran Van Kız Yetiştirme Yurdu, ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Teknik mola sonrası Malatya Kız Yetiştirme Yurdu aradaki sayı farkını eritti ancak Van Kız Yetiştirme Yurdu tekrar farkı artırarak, ikinci teknik molaya 16-11 üstün girdi. Mola sonrası hız kesmeyen Van Kız Yetiştirme Yurdu, seti 25-19 kazanarak, durumu 2-1’e getirdi.

Karşılaşmanın dördüncü seti kıyasıya bir çekişmeyle başladı. İlk teknik molaya 8-5 üstün giren Malatya Kız Yetiştirme Yurdu, ikinci teknik molaya da 16-7 önde girdi. Mola sonrası rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Malatya Kız Yetiştirme Yurdu, üst üste bulduğu sayılarla seti 25-14 önde tamamlayarak, maçı 3-1 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız