SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Ekipleri İyi Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:31:39
Malatya Ekipleri İyi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi Müsabakaları kapsamında Malatya Grubu'nda oynanan ilk maçta Malatya Yeşilyurtspor, Adıyaman Cendere Doğa Spor'u 3-1 yendi. Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik Kulübü de, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürdlüğü ekibi ile karşılaştı. Malatya ekibi, maçı 3-1 galip bitirdi.

Bölgesel Voleybol Ligi Müsabakalarının Malatya Grubu maçları Battalgazi Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarla başladı. 

Günün ilk maçında Malatya Yeşilyurtspor ile Adıyaman Cendere Doğa Spor karşı karşıya geldi. Rıdvan Bozyiğit-Nazmi Zeren hakem ikilisinin yönettiği müsabakaya Malatya Yeşilyurtspor iyi başladı. Birinci sette üst üste sayılar bulan Malatya Yeşilyurtspor, ilk teknik molaya 8-6 üstün gitti. Teknik mola sonrası da hızını kesmeyen Malatya Yeşilyurtspor, ikinci teknik molayı 16-12 üstün tamamladı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Malatya Yeşilyurtspor, birinci seti 25-20 üstün tamamladı.

Müsabakanın ikinci seti çekişmeli başladı. Karşılıklı sayılarla geçen ikinci setin ilk teknik molasına Adıyaman Cendere Doğa Spor üstün girdi. Adıyaman Cendere Doğa Spor, teknik mola sonrasında da üstünlüğünü sürdürdü. Üst üste hatalar yapan Malatya Yeşilyurtspor, farkın açılmasına engel olamadı ve Adıyaman Cendere Doğa Spor, ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Üstünlüğü elden bırakmayan Adıyaman Cendere Doğa Spor, ikinci seti 25-19 önde tamamladı. 

Üçüncü sette çekişmeli başladı. Karşılıklı sayıların alındığı üçüncü sette, Malatya Yeşilyurtspor ilk teknik molaya 8-7 üstün girdi. Teknik mola sonrası hız kesmeyen ve üst üste sayılar üreten Malatya Yeşilyurtspor, ikinci teknik molaya 16-8 üstün girdi. Malatya Yeşilyurtspor, baştan sona üstün götürdüğü üçüncü seti 25-16 üstün tamamladı. 

Müsabakanın dördüncü setine Malatya Yeşilyurtspor 3-0'lık bir seriyle başladı. Daha sonra toparlanan Adıyaman Cendere Doğa Spor, 3-3'lük eşitliği yakaladı ve ilk teknik molaya 8-7 üstün girdi. Teknik mola sonrası toparlanan ve müsabakaya ağırlığını koyan Malatya Yeşilyurtspor, ikinci teknik molaya 16-11 üstün girdi. Teknik mola sonrası da hız kesmeyen Malatya Yeşilyurtspor, seti 25-20 önde tamamlayarak, müsabakayı 3-1 galip tamamladı. 

İkinci maçta Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik Kulübü, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürdlüğü ekibi ile karşılaştı. Malatya ekibi, maçı 3-1 galip bitirdi.

-Birinci olan takım Play-Off'lara gidecek-

Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi Müsabakaları kapsamında Malatya Grubu'nda müsabakalar 1 Şubat Pazar günü sona erecek.

Malatya Yeşilyurtspor ile Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik'in de yer aldığı Malatya Grubu'nda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ Akçakiraz Belediye ve Adıyaman Cendere Doğa Spor takımları mücadele ediyor.

Malatya Grubunu birinci sırada tamamlayacak olan takım, 13-14-15 Şubat tarihlerinde Adıyaman Kahta'da yapılacak olan Play-Off müsabakalarında mücadele etme hakkını elde edecek. Play-Off'larda birinci olan takım 3. Lige yükselecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız