SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Elazığ Basını Dostluk Maçı

0
Güncellendi - 2016-02-22 20:27:23
Malatya- Elazığ Basını Dostluk Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Vartaş Elazığspor ile Alima Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’in 22. haftasında oynadığı ve 3-0 Alima Yeni Malatyaspor’un galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın öncesinde iki şehrin basın mensupları dostluk maçı yaptı.

Vartaş Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ve Alima Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in de forma giydiği dostluk maçını 4-2 Malatya basını kazandı. Birlik ve beraberlik tablosunun çıktığı maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, iki şehrin her anlamda birbirine olan yakınlığına vurgu yaptı.

“MAÇ 4-2 BERABERE TAMAMLANDI”

Malatya ve Elazığ illerinin Doğu Anadolu Bölgesi’nin iki önemli şehri olduğunu belirten Elazığ Valisi Zorluoğlu, “Maç 4-2 berabere tamamlandı. Gerçekten güzel bir mesaj verildi bugün burada. Ben iki kentin insanlarını da yakından tanıyan birisi olarak, bu tabloyla gurur duydum. İnşallah bu birlikteliğimiz her zaman devam eder” dedi.

Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ise yaptığı açıklamada, “Malatyalı kardeşlerimiz bizlere Malatya’da çok iyi ev sahipliği yapmıştı. Bugün sahada bir dostluk tablosu oluşturduk. İnşallah bu tablo her alanda oluşur. Malatya ve Elazığ diye iki ayrı kentten bahsetmek mümkün değil. Zira iki kentin de her şeyi iç içe durumda” diye konuştu.

“BU TABLO BİZİM GERÇEK TABLOMUZ”

Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek de yaptığı açıklamada, iki kent arasındaki yakınlığa dikkat çekerek, “Bize burada çok güzel bir ev sahipliği yapıldı. Bu tablo bizim gerçek tablomuz. Futbol sadece bir oyun. Ama hayatın gerçeklerine baktığımızda Elazığ Malatya’sız, Malatya Elazığsız yapamaz. Ben başta sayın valim olmak üzere, kulüp başkanı Selçuk Öztürk kardeşim ve Elazığ basınına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Elazığ- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız