SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Elazığ Ortak Projesi

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi Başkanı Av. İbrahim Gök, Malatya Şubesi'yle ortak hazırladıkları "İşçi-İşveren Nitelik Arttırma" projesi kapsamında Elazığ ve Malatya illerinde toplam 440 elemanın 17 ayrı konu başlığında eğitim alacağını söyledi.

MÜSİAD Malatya ve Elazığ şubelerinin "İşçi-İşveren Nitelik Arttırma Programı" başlıklı Avrupa Birliği destekli projesi kabul gördü. Projenin hedefinin, işsizlik oranında düşüş kaydetmek ve işletmelerin teknik kapasitelerini yükselterek daha verimli çalışmaya ve üretim kapasitelerini de arttırarak büyümeye başlamasını sağlamak olduğu belirtildi.

Avukat Gök, yaptığı açıklamada, hazırlanan eğitim programının 10 ay boyunca devam edeceğini, eğitimlerde Elazığ Şubesi'nden 120 bayan olmak üzere 240 elemanın, Malatya Şubesi'nden ise 100 bayan 200 elemanın istifade edeceğini açıkladı.

Proje bitiminde toplam 2 bin 143 elemanın eğitim alacağına dikkat çeken Gök, "Ayrıca, bu elemanların ailelerini ve üye olmayan diğer şirketlerde çalışan arkadaşlarını da nihai faydalanıcı olarak görebiliriz. Hedef, kalifiye eleman ve profesyonel yönetici yetiştirmektir. Proje hazırlama devresinde hedef grubumuzun durumu incelenmiş ve ihtiyacı olan eğitim içeriği de belirlenmiştir. Nitelik arttırma eğitiminde toplamda; müşteri odaklı şirket, insan kaynakları yönetimi, finansal yönetimi, stratejik pazarlama yöntemi, süreç yönetimi ve iyileştirme teknikleri, öğrenen şirket olmak, üretim planlama stok kontrol teknikleri, marka yönetimi, krize dayanıklı şirket, stres yönetimi, satın alma yönetimi ve tedarikçi değerlendirme, proje yönetimi, stratejik yönetim, OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği bilinçlendirme, ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi bilinçlendirme, takım çalışması ve liderlik, iletişim kültürü olmak üzere toplam 17 başlıklı konu işlenecektir" dedi.

Eğitimlerin teorik olmasının yanı sıra pratik eğitim de verileceğini sözlerine ekleyen Gök, "Verilen bilgilerin daha iyi özümsenmesi için katılımcıları da dahil ederek çalışmalar yapılacaktır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız