SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Elazığ Platformu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:06:09
Malatya- Elazığ Platformu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ile Elazığ arasındaki ekonomik ve sinerji köprüsü oluşturulması ve iki il arasında bazı konularda yaşanan buzların eritilmesi için Malatya Elazığ Platformu oluşturuldu. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyeleri ile MÜSAD Malatya yöneticileri, Malatya Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, “Malatya ile Elazığ iç içe bir il olmuş. 100 kilometre mesafe bugünün modern dünyasında kapanmış ve birleşmiş mesafedir. Hele de büyük iddia sahibi iseniz, birlikte hareket etmekten başka çareniz yok. Bu interlandı daha da genişletip, pergel gibi açı çizip hareket etmelisiniz. İki il arasında çekişme gibi var gibi gözüküyorsa da, birbirine en çok şaka yapan tatlı sert atışan insanlar samimi insanlardır. Samimiyet olmayanlar şaka yapmazlar. Malatya Elazığ arasındaki çekişmeyi dostluk nişanesi olarak görüyorum. Ciddi konularda iki il bir araya gelip, birlikte hareket edebiliyorlar.“

Vali Şahin, Malatya Elazığ Platformu oluşturulma çalışmasının bir sinerji oluşturma bakamından önemli olduğuna dikkat çekerek, bu konuda başarılar diledi.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök ise, Malatya ile Elazığ arasında yıllardır bazı kesimlerce devam ettirilen kötü imajı silmek için Malatya Elazığ Platformu oluşturulmasını istediklerini bildirdi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin de, MÜSİAD şubeleri olarak, sıcak ilişkileri geliştirmek ve ticareti arttırmak için bu tür ziyaretler zaman zaman yapılıyor” diye konuştu.

Ziyarette Vali Şahin’e MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök halıdan yapılmış Vasip Şahin portresi hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız