SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Emniyeti'nden 136 FETÖ İhracı

0
Güncellendi - 2018-07-11 04:43:44
Malatya Emniyeti'nden 136 FETÖ İhracı
A- A+ PAYLAŞ

Resmi Gazete’nin 8 Temmuz Pazar günkü sayısında yayınlanan 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile çeşitli kurumlarda görev yapan 18 bin 632 personel kamudan ihraç edilirken, Malatya Emniyeti bünyesinde ihraç edilen personel sayısının 136 olduğu öğrenildi.

Son KHK ile Malatya’da Malatya Adliyesinde 1, Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığında 1,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde 1, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde 1, İl Jandarma Komutanlığında 5, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 8, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürlüğünde 1 ve İnönü Üniversitesinde 3 olmak üzere toplam 21 kamu görevlisi görevinden ihraç edilmişti.

701 sayılı KHK'da 8 bin 981 Emniyet mensubu ihraç edilirken, bu kapsamda Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ihraç edilen personel sayısı da 136 olarak belirlendi. belirlendi. Buna göre; Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde daha önce görev yapan ve FETÖ soruşturmaları kapsamında açıkta bulunan 1 emniyet amiri, 7 komiser, 3 komiser yardımcısı ve 125 polis memuru olmak üzere toplam 136 emniyet mensubunun görevinden ihraç edildiği kaydedildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız